aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβινός: «Ο ΑΠΟΕΛ έχει τη δυνατότητα να αγοράσει τον Πάβλοβιτς»

Πετεβινός: «Ο ΑΠΟΕΛ έχει τη δυνατότητα να αγοράσει τον Πάβλοβιτς»

«Ο ΑΠΟΕΛ έχει τη δυνατότητα να αγοράσει τον Πάβλοβιτς», αυτό ήταν το σχόλιο του Νεκτάριου Πετεβίνου σε δηλώσεις του στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» με τον Πανίκο Θεοδoσίου.

Ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκίτρινων, αναφέρθηκε στον επαναληπτικό με την Σουτιέσκα (3-0), την βελτίωση της ομάδας του Τραμετσάνι, τους τραυματισμούς των Σάβιτς και Αλ Τάαμαρι, ενώ στάθηκε και στο καθεστώς της μετεγγραφής του Αντρίγια Πάβλοβιτς.

Αρχικά ανέφερε: «Μία εμφάνιση που έδειξε αρκετή βελτίωση σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, που ήταν και το ζητούμενο να πάρουμε την πρόκριση. Αυτό που ξεχώρισε κατ’ εμένα ήταν ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές έκαναν άψογα την δουλειά τους. Παίξαμε μία δυάδα αγώνων χωρίς να δεχθούμε γκολ, δεν είναι μόνο το 0. Καταφέραμε να μην είναι επικίνδυνη η Σουτιέσκα πέραν την αρχή. Συνολικά, τακτικά και ομαδικά ήταν πάρα πολύ καλή η εμφάνιση. Είναι σημαντικό, αυτό είναι το ζητούμενο. Την ίδια ώρα, ανεβάζουμε τις προσδοκίες από τον ίδιο μας τον εαυτό».

Για τον Τάαμαρι και τον Σάβιτς: «Δεν υπάρχει λόγος να πούμε κάτι. Περιμένουμε να έρθουν οι διαγνώσεις. Αύριο μεσάνυκτα θα πρέπει να δώσουμε την λίστα και να ξεκαθαρίσει όσο πιο γρήγορα γίνεται αν θα είναι οι ποδοσφαιριστές στην διάθεση του προπονητή ή όχι».

Για το επόμενο παιχνίδι: «Περιμένουμε την επιβεβαίωση της UEFA. Έχουμε ζητήσει να γίνει το παιχνίδι την Τρίτη στις 20:00».

Για την παρουσία του κόσμου: «Ήταν λίγο πάνω από το αναμενόμενο. Επιβεβαίωσε γιατί το περιμέναμε, υπάρχει μία μείωση της τάξης του 30% σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης σεζόν. Δεν ακούγονταν πολλά συνθήματα, αλλά την ίδια ώρα πρέπει να πεις και ένα μεγάλο ευχαριστώ. Μπορεί να παρασύρθηκε γιατί σβήσαμε τον αγώνα από το πρώτο ημίχρονο που προηγηθήκαμε με 2-0. Είναι αναγκαία η στήριξη του κόσμου, να νιώθει η ομάδα ότι έχει τον κόσμο στον πλευρό της. Θυμίζω ότι μας λείπουν αυτά τα στοιχεία της ατμόσφαιρας που δημιουργούν οι οπαδοί».

Για τις μετεγγραφές και το «ξεφόρτωμα» των Ρέζα και Ρομό: «Ο χρονικός ορίζοντας θα είναι η 23 Αυγούστου που δεν θα δηλωθούν οι ποδοσφαιριστές. Αν δεν προκύψει κάτι μέχρι της 23 εκεί θα υπάρξει τελεσίδικη απόφαση για το ρόστερ. Αυτή την στιγμή έχουμε 18 ποδοσφαιριστές (σ.σ εννοεί ξένους) και θα δηλώσουμε 15, αρά δεδομένα 3 είναι αυτοί που θα αποχωρήσουν.

Για τον Πάβλοβιτς και το καθεστώς αγοράς του: «Έχει έρθει με δανεισμό και με ένα συγκεκριμένο ποσό αγοράς, εφόσον θέλει ο ΑΠΟΕΛ θα τον αγοράσει. Αν υπήρχε πρόθεση να πούμε τα ποσά, θα τα λέγαμε. Δεν υπάρχει λόγος να αναφερόμαστε σε συγκεκριμένα ποσά γιατί στο τέλος μπορεί να μην ισχύσουν. Ξέρουμε λίγο πολύ τις απαιτήσεις, δεν μπορούν να αλλάξουν πολύ. Υπάρχει ένα ταβάνι στο τέλος της ημέρας, μία λογική για το πόσο αξίζει ο ποδοσφαιριστής. Μακάρι να παίξει ο Αντριγία το ποδόσφαιρο στην Κύπρο που θα “αναγκάσει” τον ΑΠΟΕΛ να τον αγοράσει. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως ο ΑΠΟΕΛ έχει την δυνατότητα να τον αγοράσει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ