aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Ντέρμπι που ορίζει το παρελθόν - Φοβόμαστε και την σκιά μας, αλλά η κατάσταση...

Πετεβίνος: «Ντέρμπι που ορίζει το παρελθόν – Φοβόμαστε και την σκιά μας, αλλά η κατάσταση είναι καλύτερη»

Ντέρμπι που ορίζεται από το παρελθόν και όχι από το παρόν και το μέλλον χαρακτήρισε τον αγώνα με την Ομόνοια ο Νεκτάριος Πετεβίνος. Ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, μιλώντας στον Super Sport FM, σημείωσε πως ακόμα και οι νέοι ποδοσφαιριστές το πρώτο πράγμα για το οποίο ενημερώνεται είναι για το συγκεκριμένο ντέρμπι. Κάλεσε τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ να μην μείνει ο κόσμος την τελευταία στιγμή για να προμηθευτεί εισιτήριο, ενώ αναφέρθηκε και στις επιστροφές ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για το ντέρμπι «αιωνίων» με την Ομόνοια: «Είναι η στιγμή που όλοι περιμένουμε αυτό το παιχνίδι διότι είναι ένα παιχνίδι που ορίζεται από το παρελθόν και δεν ορίζεται από το πάρον ούτε από το μέλλον. Ακόμη και για ένα νέο ποδοσφαιριστή το πρώτο πράγμα για το οποίο ενημερώνεται είναι για το συγκεκριμένο ντέρμπι».

Για την προπώληση των εισιτηρίων: «Με τα δεδομένα αυτή την στιγμή έστω και αν διεξάγεται την Δευτέρα το παιχνίδι μέχρι σήμερα έχουμε κρατημένες θέσεις για 7000 χιλιάδες κόσμο και ίσως μετά από καιρό ίσως δούμε ένα γεμάτο ΓΣΠ. Θα κάνω την έκκληση να μην μείνει ο κόσμος την τελευταία στιγμή για να προμηθευτεί εισιτήριο, διότι ίσως χάσει το πρώτο ημίχρονο».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Είμαστε σε πολύ καλή φάση. Τρέχουμε ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων και πάντοτε υπάρχει η επόμενη ημέρα για ακόμη καλύτερα δεδομένα. Αρχίσαμε να φοβόμαστε και την σκιά μας με τα συνεχόμενα προβλήματα, αλλά η κατάσταση είναι ασφαλώς σε πολύ καλύτερο επίπεδο και υπολογίζουμε ότι θα έχουμε περισσότερες επιλογές σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ