aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Μόνο ο ΑΠΟΕΛ κρατά σταθερή γραμμή για τη διαιτησία – Θα δούμε την στάση...

Πετεβίνος: «Μόνο ο ΑΠΟΕΛ κρατά σταθερή γραμμή για τη διαιτησία – Θα δούμε την στάση τους όταν αδικηθούν»

Για ανικανότητα των διαιτητών έκανε λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ. Μιλώντας στον Super Sport FM o Νεκτάριος Πετεβίνος αναφέρθηκε στο περιστατικό της αλλαγής την ώρα του καταλογισμού πέναλτι υπέρ του Εθνικού στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ έκανε λόγο ευαισθησίες κάποιων που εκδίδουν με ευκολία ανακοινώσεις και σημειώνει πως μόνο ο ΑΠΟΕΛ κρατά σταθερή γραμμή για τη διαιτησία.

«Όσοι επιθυμούν το καλό του Κυπριακού ποδοσφαίρου να το επιθυμούν πάντοτε και όχι να το επιθυμούν μόνο το κατά δοκούν. Βλέπουμε τις ευαισθησίες κάποιων αυτή την περίοδο, την ευκολία με την οποία βγαίνουν ανακοινώσεις. Πώς να πέσουν οι τόνοι όταν υπάρχουν ομάδες που τι μια λένε έτσι και την άλλη γιουβέτσι σχετικά με την διαιτησία; Ο ΑΠΟΕΛ είναι η μόνη ομάδα που κρατά σταθερή γραμμή σχετικά με τη διαιτησία. Βλέπουμε την ευκολία με την οποία αλλάζουν απόψεις κάποιες ομάδες. Θα δούμε ποια θα είναι η στάση τους όταν νιώσουν και αυτές την αδικία.

Συγκεκριμένα κόντρα στην Ανόρθωση είχαμε μια φάση που υποδείχτηκε από πέντε κάμερες και δεν πήγε κανένας να το δει, και στον αγώνα με την Άχνα είχαμε μια φάση που καμία κάμερα δεν το επιβεβαιώνει και ο διαιτητής ακόμα και έτσι έδωσε πέναλτι αφού είδε το VAR. Μέχρι να αποφασίσει ο διαιτητής να δει το VAR o προπονητής μας άλλαξε τον επιθετικό της ομάδας για να κρατήσουμε το σκορ. Τότε ο διαιτητής πήγε στο VAR και καταλόγισε πέναλτι και όταν τους είπαμε να ακυρωθεί η αλλαγή αφού ήταν νεκρός χρόνος μας είπαν δεν αλλάζει τίποτα. Αυτό είναι κατάργηση κανονισμών. Αυτό δεν είναι πρόβλημα διαιτησίας αλλά ανικανότητα».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει Άρη: «Αυτό που συμβαίνει εδώ και 3-4 αγωνιστικές μας δυσκολεύει απίστευτα. Για ακόμα μια φορά έχουμε νέο πρόβλημα με τον Ντανίλο που θα είναι εκτός σίγουρα δύο εβδομάδες και βλέπουμε. Είναι τραγικό γιατί ο Ντανίλο είναι ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής. Καθαρά ατυχία είναι όλο αυτό καθώς οι περισσότεροι τραυματισμοί ήρθαν από ατυχίες. Στερηθήκαμε μέχρι στιγμής τον Βινίσιους που τώρα επιστρέφει ενώ εκτός πέραν του Ντανίλο είναι οι Σάντος, Γαβριήλ, Ντε Βινσέντι. Πέραν τον 13 ποδοσφαιριστών φέτος έχασαν τουλάχιστο. ένα παιχνίδι από τραυματισμό, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτούς. Αρκετοί ποδοσφαιριστές επίσης είναι αμφίβολοι και πρέπει να περιμένουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ