aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Mοναδική απόφαση η απόκτηση επιθετικού – Ενδιαφέρον για πολλούς παίκτες μας»

Πετεβίνος: «Mοναδική απόφαση η απόκτηση επιθετικού – Ενδιαφέρον για πολλούς παίκτες μας»

Για τη νίκη επί του Ολυμπιακού, τον αγώνα με την ΑΕΛ και τα αγωνιστικά δεδομένα στην ομάδα και το μέτωπο των μετεγγραφών αναφέρθηκε ο Νεκτάριος Πετεβίνος. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ τόνισε ότι μοναδική προτεραιότητα είναι η αντικατάσταση του Μάγκλιτσα. «Υπάρχουν κι άλλες εκκρεμότητες, αλλά δεν υπάρχει κάποια τελεσίδικη απόφαση», σημείωσε πως υπάρχει ενδιαφέρον για αρκετούς ποδοσφαιριστές των γαλαζοκιτρίνων, ενώ ανέφερε ότι δεν ξεκαθάρισε το θέμα της αποδέσμευσης του Μπλουμ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Γνωρίζαμε ότι ήμασταν το φαβορί. Η πραγματικότητα των τελευταίων αγωνιστικών έδειχναν έναν Ολυμπιακό πολύ συμπαγή. Πήρε βαθμούς από Πάφο και Άρη. Η αποστολή μας ξέραμε ότι δεν θα ήταν εύκολη. Ειδικά στο πρώτο μέρος επιβληθήκαμε. Είχαμε την κατοχή και τον έλεγχο του παιχνιδιού. Δεν τελειώναμε το παιχνίδι και αυτό προϋποθέτει ότι μπορούσαμε από ένα λάθος να ισοφαριστούμε. Όμως, πήραμε αυτό που θέλαμε και μας ανησυχούσε ότι ερχόμασταν μετά από διακοπή».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ: «Είναι δυσάρεστο να αγωνίζεσαι σε άδειες κερκίδες. Ας μην ξεχνάμε ότι η ΑΕΛ είναι μια ομάδα που έχει κάνει κάποιες καλές εμφανίσεις. Υπενθυμίζω ότι στον πρώτο γύρο δεν την κερδίσαμε. Θα είναι δύσκολη η αποστολή μας. Είμαστε υποχρεωμένοι όμως να σκεφτόμαστε τη νίκη».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Με τα ίδια δεδομένα θα πάμε. Εκτός θα είναι ο Γουίλερ και o Κοσταντίνοφ. Είναι δύσκολο να προλάβουν. Επιστρέφει ο Μαρκίνιος που ήταν τιμωρημένος. Θα είναι διαθέσιμος ο Σατσιάς και θα εκτίσει την ποινή του με την Καρμιώτισσα. Θα είναι πιο έτοιμος ο Ντβάλι».

Για τα μετεγγραφικά: «Έχουμε πει ότι η μοναδική προτεραιότητα μας είναι η απόκτηση επιθετικού. Υπάρχουν κι άλλες εκκρεμότητες, αλλά δεν υπάρχει κάποια τελεσίδικη απόφαση. Δεν υπάρχει κάτι στον ορίζοντα αυτή τη στιγμή. Από Δευτέρας θα δούμε. Για τον Μπλουμ δεν έχει ξεκαθαρίσει. Αν ξεκαθάριζε θα υπήρχε ανακοίνωση. Επέστρεψε στην παρτίδα του, αλλά δεν κατέληξε κάπου το θέμα».

Για τις αποχωρήσεις: «Υπάρχει μια προσπάθεια να αποφορτιστεί το ρόστερ. Ποδοσφαιριστές σαν το Μούγιανιτς είναι το πιο πιθανό να φύγουν ή να δοθούν δανεικοί. Υπάρχει ενδιαφέρον για πολλούς ποδοσφαιριστές μας όπως ο Πολυκάρπου, ο Ντίας, ο Θεοδώρου και άλλοι. Είναι απόφαση του κ. Μιλόγεβιτς. Περπατάμε σε ένα μετεγγραφικό μήνα. Δεν θα βιαστούμε να πάρουμε οποιαδήποτε απόφαση. Είμαστε προσεχτικοί για το πως θα αποφορτιστεί το ρόστερ. Αυτή τη στιγμή η απόφαση που υπάρχει είναι η αναπλήρωση της θέσης του Μάγκλιτσα».

Για τον κόσμο: «Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει φέτος. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας. Έχουμε φτάσει τα 80 χιλιάδες εισιτήρια ήδη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ