aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Μιλούν οι πράξεις και η υστεροφημία του Μερκή»

Πετεβίνος: «Μιλούν οι πράξεις και η υστεροφημία του Μερκή»

Παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους Κύπριους παίκτες χαρακτήρισε τον Γιώργο Μερκή ο Νεκτάριος Πετεβίνος. Μιλώντας πριν την έναρξη του αγώνα με τον Ερμή που ήταν και ο τελευταίος στην καριέρα του δυναμικού στόπερ σημείωσε πως η φετινή σεζόν πρέπει να ξεχαστεί αλλά όλοι στον ΑΠΟΕΛ να μάθουν από τα λάθη τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είναι μια σεζόν που σαν ΑΠΟΕΛ θέλουμε να ξεχάσουμε για πάρα πολλούς λόγους την ίδια ώρα που πρέπει που θα την θυμόμαστε, για να μάθουμε από τα λάθη μας. Πρέπει να δείξουμε ότι έχουμε μάθει από τα λάθη μας. Θέλουμε τη νέα σεζόν να δούμε ένα ΑΠΟΕΛ να πρωταγωνιστεί, ξέρουμε ποια είναι τα θέλω του ΑΠΟΕΛίστα, ο οποίος δεν προσδοκεί ότι η ομάδα του θα παίρνει κάθε χρόνο τον τίτλο, αλλά να βλέπει μια ομάδα που θα παλεύει μέσα στο γήπεδο και θα τον αντιπροσωπεύει».

Για την επόμενη μέρα του ΑΠΟΕΛ: «Έμειναν ακόμη λίγες μέρες, θα ακούσουμε πάρα πολλά, αφού τη Δευτέρα είναι η συνέντευξη Τύπου και την Τρίτη η Γενική Συνέλευση. Από Τετάρτη ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να συνεχίσει στην επόμενη μέρα».

Για τον Μερκή: «Είναι μια βράβευση που αφορά μόνο τον Μερκή, αλλά θα έπρεπε να αφορά και άλλους. Ο κόσμος έπρεπε να είναι εδώ, λείπει από την εξίσωση. Όσο και να προσπαθήσαμε δεν άλλαζε. Ο Γιώργος Μερκής είναι παράδειγμα για κάθε Κύπριο ποδοσφαιριστή. Είναι μια οφειλόμενη τιμή. Θα τον αποχαιρετήσουμε τυπικά σαν ποδοσφαιριστή. Μιλούν οι πράξεις του Γιώργου και η υστεροφημία του θα τον συνοδεύει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ