aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Μετεγγραφές για πρόσθετη ποιότητα  - Πρεμιέρα με νέο χορηγό στη φανέλα»

Πετεβίνος: «Μετεγγραφές για πρόσθετη ποιότητα  – Πρεμιέρα με νέο χορηγό στη φανέλα»

Θέμα χρόνου είναι η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ για τη συμφωνία με το νέο μεγάλο χορηγό, ο οποίος θα διαφημίζεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας. Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκίτρινων στον Super Sport FM εκτός απροόπτου στον αγώνα της πρεμιέρας με την Παφος FC θα βρίσκεται στη φανέλα ο νέος χορηγός. Όσον αφορά το μετεγγραφικό μέτωπο ο Νεκτάριος Πετεβίνος τόνισε πως έχει ολοκληρωθεί ο μετεγγαρφικός σχεδιασμός και όποια μετεγγραφή γίνει από εδώ και πέρα θα αφορά πρόσθετη ποιότητα στο ρόστερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είμαστε στη φάση της ανυπομονησίας για την έναρξη της σεζόν. Εμείς δεν θέλουμε να ξεχάσουμε τίποτα εντός της ομάδας για ότι έγινε πέρσι. Θέλουμε να θυμόμαστε τα πάντα, γιατί να γνωρίζεις τα λάθη σου, σε κάνουν καλύτερο στο μέλλον. Όπως θέλουμε να θυμόμαστε τα καλά, θέλουμε να θυμόμαστε και τα κακά. Ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να σταθεί στα πόδια του μέσα από αποτυχίες και γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά και θυμόμαστε, ίσως να το έχουμε και ως οδηγό, ότι όσα λάθη έγιναν πέρσι, δεν πρέπει να επαναληφθούν».

Για την ετοιμότητα της ομάδας: «Είμαστε σε ένα ικανοποιητικό βαθμό έτοιμοι. Η ομάδα έχει προχωρήσει σε αρκετές μετεγγραφές, εννέα στον αριθμό, μαζί και κάποια νέα παιδιά. Ο προπονητής έχει δουλέψει αρκετό καιρό με την ομάδα, δώσαμε κάποια φιλικά και είμαστε σε έναν πολύ καλό βαθμό να ξεκινήσουμε στην πρεμιέρα. Όπως είναι λογικό, οι ομάδες που δεν αγωνίζονται στην Ευρώπη, δεν είναι στο απόλυτο βαθμό ετοιμότητας. Αγωνιζόμαστε με την Πάφο, που έχει κάνει επίσης αρκετές αλλαγές και στόχος μας φυσικά είναι η νίκη».

Για την Πάφο: «Όταν ξεκινά ένα πρωτάθλημα, υπάρχουν τα φαβορί, τα αουτσάιντερ, οι αδύναμοι κρίκοι και τα ερωτηματικά. Θα μπορούσα να χαρακτηρίσω με κάθε σεβασμό, ότι η ομάδα της Πάφου ξεκινά με ένα ερωτηματικό, που σημαίνει ότι μπορεί να κάνει τα πάντα. Οι ομάδες που δεν είναι παραδοσιακές στη διεκδίκηση των ευρωπαϊκών θέσεων, έχει όμως μία διοίκηση που έχει βάλει κάποιους στόχους, φέρνει ποδοσφαιριστές, κάποια στιγμή θα έρθει και η στιγμή της. Εμείς δεν θέλουμε να έρθει η στιγμή της στην πρώτη αγωνιστική μαζί μας».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Υπάρχουν κάποια γνωστά δεδομένα. Ο Σάβιτς είχε ένα σχετικά σοβαρό τραυματισμό στην προετοιμασία, έχασε φιλικά, έχει προπονήσεις, αλλά δεν είναι έτοιμος. Το ίδιο ισχύει και για τον Μάγκλιτσα, ο οποίος είναι πίσω από πλευράς επιπέδου που θέλει ο προπονητής μας, άρα είναι πολύ πιθανό να μην τον δούμε στην αποστολή που θα έχουμε σήμερα, που είναι η τελευταία προπόνηση. Εκτός ο Σταύρος Γαβριήλ ο οποίος έχει μπει στο γήπεδο και κάνει το επόμενο στάδιο σε σχέση με τον τραυματισμό που είχε πέρσι. Όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του προπονητή. Υπάρχουν και νεαρά παιδιά που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή μας και έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής στα φιλικά. Αυτά τα παιδιά θα διεκδικήσουν θέση στην ομάδα μέχρι την 31η Αυγούστου. Κάποια από αυτά τα παιδιά θα πάνε δανεικοί σε άλλες ομάδες για να πάρουν χρόνο συμμετοχής, ενώ όσοι μείνουν στην ομάδα, θα είναι ενεργά μέλη».

Για τα μετεγγραφικά και τι ισχύει για τους Καμίνσκι και Σόουζα: «Ο μετεγγραφικός σχεδιασμός του ΑΠΟΕΛ, έχει ολοκληρωθεί, σε σχέση με αυτά που ήθελε ο προπονητής μας και με βάση τις ανάγκες και τις προτεραιότητες. Οποιεσδήποτε προσθήκες θα έρθουν από εδώ και πέρα, θα έχουν να κάνουν με προσθήκες ποιότητας. Με βάση τις ανάγκες ο μετεγγραφικός σχεδιασμός του ΑΠΟΕΛ έχει ολοκληρωθεί εδώ και αρκετές βδομάδες. Ότι γίνει από εδώ και πέρα είναι για πρόσθετη ποιότητα και όχι κάλυψη θέσεων. Ποτέ δεν είπαμε ότι ολοκληρώθηκαν οι μετεγγραφές στον ΑΠΟΕΛ, άρα από αυτή την άποψη σας αναφέρω ότι στόχος μας είναι εάν αποκτηθούν άλλοι παίκτες να είναι για θέμα πληρότητας. Τον Λούκας Σόουζα τον συνδέουν με τον ΑΠΟΕΛ εδώ και εβδομάδες. Είμαστε τριάντα μέρες μετά και δεν έγινε τίποτε. Εάν δεν ανακοινωθεί τίποτα από κάποια ομάδα, δεν ισχύει τίποτα. Πρέπει να υπάρχει υπομονή».

Για την παρουσία του κόσμου στην ανοικτή προπόνηση: «Η ανταπόκριση του κόσμου σε σχέση με τα εισιτήρια διαρκείας είναι ικανοποιητική, είμαστε στα 4.000 διαρκείας. Πρέπει να πω ότι στις 21 Αυγούστου ολοκληρώνεται η περίοδος της πάρα πολύ μεγάλης έκπτωσης που έχουν οι κάτοχοι διαρκείας της περιόδου 2019-20 και 2020-21. Αυτό που συνέβηκε στην τελευταία προπόνηση στο γήπεδο του ΘΟΪ, ήταν πάρα πολύ σημαντικό, γιατί έχει λείψει από την ομάδα. Είναι κάτι που μας έχει αφαιρέσει πάρα πολύ από τη δύναμη της ομάδας και θα θέλαμε να το έχουμε σε κάθε αγώνα. Οι μεγάλες ομάδες φαίνονται μέσα από τη δύναμη του κόσμου τους. Πέρσι δεν υπήρχαν φίλαθλοι, λόγω της πανδημίας και ευελπιστώ πως με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου θα έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Θέλω να πω πως θα ταξιδέψουμε στην Πάφο με έναν μεγάλο αριθμό κόσμου μαζί μας. Θα ήταν πάρα πολύ ευχάριστο να εξαντλήσουμε τα 1500 εισιτήρια που έχουμε στη διάθεσή μας. Καταλαβαίνουμε τον κόσμο που διαμαρτύρεται για το ύψος της τιμής του εισιτηρίου που έχει θέσει η Πάφος, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι αυτό. Κάθε ομάδα ορίζει την τιμή όπως πιστεύει. Θέλουμε όμως να πιστεύουμε πως ο κόσμος θα δώσει δυναμικό παρόν».

Για τον νέο χορηγό: «Αυτό που αισιοδοξούμε ότι θα πετύχουμε είναι πως θα έχουμε με τον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος, τα πάντα έτοιμα για να προβάλουμε και τον νέο μας συνεργάτη μας, όμως επειδή δεν υπάρχει κάτι επίσημο, μένουν 24 ώρες για να μάθετε περισσότερα».

Καταληκτικό σχόλιο: «Εύχομαι να είμαστε η ομάδα που θα κατακτήσει αυτό το πρωτάθλημα που ξεκινά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ