aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Μακάρι να τους βοηθήσει ο Θεός»

Πετεβίνος: «Μακάρι να τους βοηθήσει ο Θεός»

Στο πολύκροτο θέμα της κάρτας φιλάθλου αναφέρθηκε ξανά ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μιλώντας στην κάμερα της Cablenet πριν από την έναρξη της αναμέτρησης των γαλαζοκιτρίνων με την Δόξα στο ΓΣΠ για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Έχουμε διαπιστώσει πως από την έναρξη του πρωταθλήματος έχουν τιμωρηθεί ομάδες για σοβαρά επεισόδια όπως αποκαλούνται στις αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή, αλλά δεν έχουμε δει συλλήψεις με βάση το νόμο προϋποθέτουν μέχρι και ποινή φυλάκισης.

Η Βουλή ανέστειλε το θέμα της Κάρτας λόγω διακοπών και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Εμείς εισηγηθήκαμε να αναλάβουν τα σωματεία το αρχείο. Η πρόταση που κατατέθηκε έλεγε να είναι διαφορετικά τα αρχεία αλλά να συγκοινωνούν με το κεντρικό αρχείο. Αυτό δεν έχει καμία διαφορά. Το θέμα είναι να συζητηθεί σε αυτούς που τους αφορά. Έχουμε φτάσει σε σημείο να κουράζεται ο κόσμος να λέμε τα ίδια και τα ίδια. Βλέπουμε τι συμβαίνει στις εξέδρες. Μακάρι να τους βοηθήσει όλους τους υπεύθυνους ο Θεός να βρούμε μια λύση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ