aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Κερδίσαμε πολλές φορές τον Δεκέμβριο την Ομόνοια, το κάναμε και στις 26»

Πετεβίνος: «Κερδίσαμε πολλές φορές τον Δεκέμβριο την Ομόνοια, το κάναμε και στις 26»

Απόλυτα ευχαριστημένοι είναι στον ΑΠΟΕΛ μετά τη νίκη επί της Ομόνοιας με 4-2, η οποία ήταν η πρώτη των γαλαζοκιτρίνων επί του «αιωνίου» αντιπάλου μετά από 2,5 χρόνια. Μιλώντας μετά τον αγώνα ο Νεκτάριος Πετεβίνος αφιέρωσε την επιτυχία στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ και στάθηκε στο οικογενειακό κλίμα που δημιουργήθηκε στον «Αρχάγγελο».

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Παίχτηκαν 74 λεπτά συν 7 επτά καθυστερήσεων, σύνολο 81. Πετύχαμε τέσσερα τέρματα και είχαεμ ευκαιρίες για να πετύχουμε ακόμα περισσότερα. Είναι κρίμα που δεν πετύχαμε και άλλα γκολ, διότι το σύστημα που ακολουθήσαμε σήμερα ευνοούσε τους κενούς χώρους. Ξεκινήσαμε με τρεις αλλαγές, ήταν ιδιαίτερο παιχνίδι με αυτό το φύλλο αγώνος. Είναι δικαίωση της τακτικής του προπονητή και της απόδοσης των παικτών αυτή η νίκη. Την αφιερώνουμε στον κόσμο, είναι μια νίκη που θα μείνει στην ιστορία. Καλά Χριστούγεννα σε όλους τον κόσμο και ειδικά στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ. Σταματήσαμε και μια αρνητική προϊστορία που πήγαινε να δημιουργηθεί. Δεν υπάρχουν δώρα στο ποδόσφαιρο. Θέλουμε να είναι υγιείς οι ποδοσφαιριστές μας. Το ρόστερ μας είναι πάρα πολύ καλό, αυτή η ομάδα μπορεί να κερδίσει τον οποιοδήποτε σε οποιαδήποτε έδρα».

Για το σκηνικό στο ξενοδοχείο το βράδυ των Χριστουγέννων: «Υπάρχει μια λέξη που συνοδεύει τα Χριστούγεννα. Οικογένεια. Γινόμαστε σιγά – σιγά οικογένεια. Κερδίσαμε πολλές φορές την Ομόνοια μέσα στον Δεκέμβριο, τώρα το κάναμε και στις 26 του μήνα και αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ