aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Κάθε Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ πρέπει να το αποδεικνύεις»

Πετεβίνος: «Κάθε Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ πρέπει να το αποδεικνύεις»

Δεν παίζει μπάλα η προϊστορία ήταν το μήνυμα του εκπροσώπου Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριου Πετεβίνου μιλώντας πριν την έναρξη του ντέρμπι Ομόνοιας-ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ (16:00) για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Ο στόχος μας είναι να δείχνουμε βελτίωση σε κάθε παιχνίδι και τον τελευταίο μήνα το κάνουμε πράξη. Σε κάθε αγώνα δίνουμε εξετάσεις στον εαυτό μας. Χάσαμε αρκετούς βαθμούς στην αρχή και θέλουμε να καλύψουμε το έδαφος. Οι αγώνες με ΑΕΚ, Απόλλωνα, Σαλαμίνα, Ομόνοια και Ερμή ήταν ένα πακέτο αγώνων που μας κρατούν σε εγρήγορση και δεν μας αφήνουν να χαλαρώσουμε. Θεωρώ ότι είμαστε σε ένα καλό μομέντουμ. Η δουλειά βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο και πρέπει να το αποδεικνύεις σε κάθε παιχνίδι».

Για το σερί με την Ομόνοια: «Δεν παίζει ρόλο. Κάθε παιχνίδι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια έχει τον ίδιο χαρακτήρα απέναντι στις δύο πιο μεγάλες και επιτυχημένες ομάδες στην Κύπρο και έχουν μεγάλη σημασία για τον κόσμο. Μακάρι να έπαιζε ρόλο, όμως πρέπει να σε κάθε παιχνίδι να το αποδεικνύεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ