aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Καταρρέουν σαν χάρτινος πύργος τα επιχειρήματα της Ομόνοιας»

Πετεβίνος: «Καταρρέουν σαν χάρτινος πύργος τα επιχειρήματα της Ομόνοιας»

Τις απαντήσεις του στην Ομόνοια έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μιλώντας πριν από λίγο στο Digital TV. Όπως τόνισε, τα επιχειρήματα της καταρρέουν σαν χάρτινος πύργος, επικαλούμενος τη θέληση των ποδοσφαιριστών του «τριφυλλιού» να διεξαχθεί το παιχνίδι. Επίσης, παρά τα δημοσιεύματα για δύο κρούσματα στην ομάδα της Λευκωσίας, απάντησε πως αν υπήρχαν θα ακολουθούσε σχετική ανακοίνωση:

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ:

Για τις πληροφορίες αν υπάρχουν κρούσματα: «Αν υπήρχαν κρούσματα θα είχαμε προβεί σε ανακοίνωση. Αυτό απαντάμε».

Για την αντίδραση της Ομόνοιας: «Η μόνη ενημέρωση είναι η μετάθεση του αγώνα για τις 26 Δεκέμβρη. Έχουμε τις επίσημες τοποθετήσεις της Ομόνοιας. Διακρίνουμε από πλευράς Ομόνοιας ότι αδυνατούν να απαντήσουν. Το μεγαλύτερο της επιχείρημα είναι πως δεν θα πάνε οι παίκτες τους διακοπές. Ούτε οι δικοί μας παίκτες θα πάνε διακοπές. Οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές τους διαψεύδουν τα επιχειρήματα της Ομόνοιας. Θέλουν να παίξουν 5 παιχνίδια σε 14 μέρες οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές τους. Καταρρίπτονται τα επιχειρήματα τους σαν χάρτινος πύργος».

Υπάρχει και άλλο σενάριο να αλλάξει η ημερομηνία; «Η αντίδραση των άλλων σωματείων είναι να μην γίνει μετάθεση της αγωνιστικής. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν θα υπάρξει αλλαγή. Ο αγώνας έχει οριστεί 26 Δεκέμβρη. Επηρεάζει και την δική μας ομάδα. Ήταν θέμα εντυπωσιασμού από πλευράς Ομόνοιας».

Για το θέμα ένστασης: «Γιατί δεν έκανε ένσταση η Ομόνοια; Δεν το γνώριζαν από την αρχή; Φταίει ο ΑΠΟΕΛ που δέσμευσε η κυβέρνηση το ΓΣΠ για τον Πάπα. Δεν είναι η πρώτη φορά η Ομόνοια που πράττει εκτός προκήρυξης. Μας έλεγαν για ένσταση αλλά δεν θα κάνουν».

Για τους ορισμούς Κυπρίων στο VAR: «Δεν μπορώ να το σχολιάσω. Δεν γνωρίζω τον λόγο».

Για τον αγώνα με την Πάφο: «’Ενας αντίπαλος με πολλή ποιότητα. Θέλουμε να ανατρέψουμε τα βαθμολογικά δεδομένα και για να το κάνουμε πρέπει να κερδίσουμε. Τα αγωνιστικά δεδομένα είναι καλύτερα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ