aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Καταδικαστική μια ενδεχόμενη ήττα» (μίλησε για τις μέτριες εμφανίσεις)

Πετεβίνος: «Καταδικαστική μια ενδεχόμενη ήττα» (μίλησε για τις μέτριες εμφανίσεις)

Στα ΜΜΕ παραχώρησε δηλώσεις ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, λίγο πριν την αναχώρηση των γαλαζοκιτρίνων για το Αζερμπαϊτζάν. Στόχος των πρωτευουσιάνων είναι το καλό αποτέλεσμα στο αυριανό παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Καραμπάχ.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Πετάει με στόχο να δώσει απαντήσεις! (pics)

Αναλυτικά: «Θα πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα αν θέλουμε να μείνουμε ζωντανοί. Μια ήττα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως καταδικαστική γιατί πλέον δεν θα εξαρτούνται από εμάς τα δεδομένα στον όμιλο. Δυστυχώς τα διαμορφώσαμε με τα δικά μας αποτελέσματα. Έχουμε παίξει ήδη δυο παιχνίδια με την Καραμπάχ. Είναι πρόσφατα και γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο. Το θέμα των προβληματικών εμφανίσεων δεν ήταν μόνο στο πρωτάθλημα, ξεκινήσαμε από την Ευρώπη. Μας έκανε ζημιά στην ψυχολογία γιατί από εκεί επηρεάστηκε η ομάδα, από το παιχνίδι με την Ντούντελανζ. Έχουμε υποχρέωση απέναντι στον κόσμο μας, την ιστορία μας και τους ίδιους τους εαυτούς μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ