aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Κανείς δεν νιώθει σίγουρος. Ο Ιωάννου ξέρει τι πρέπει να κάνει…»

Πετεβίνος: «Κανείς δεν νιώθει σίγουρος. Ο Ιωάννου ξέρει τι πρέπει να κάνει…»

Για όλα τα θέματα που αφορούν στον ΑΠΟΕΛ μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων σε ραδιοφωνικές δηλώσεις που παραχώρησε (ΣΠΟΡ FM 95.0). Ο Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε για την πρόκριση επί της Καϊσάρ, για τα αγωνιστικά αλλά και το γεγονός πως ο Νικόλας Ιωάννου έμεινε εκτός αποστολής από το ψεσινό παιχνίδι.

Αναλυτικά:

Για τη νίκη με την Καϊσάρ: «Ήρθαμε και φέραμε την πρόκριση που αυτό είναι το σημαντικό. Το ζήτημα είναι να έχουμε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις. Το δεύτερο δείγμα είναι συνεχές αλλά και ένα βήμα πιο μπροστά σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Ήμασταν παραγωγικοί, δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα. Να σημειώσω κάτι, γιατί διαβάζω πως δεν δείξαμε καλό αμυντικό πρόσωπο. Θα διαφωνήσω σε αυτό, η μοναδική παραφωνία ήταν το γκολ που δεχθήκαμε. Στο δεύτερο μέρος, είχαμε μια κακή αμυντική λειτουργία από όλη την ομάδα, κυρίως λόγο κούρασης. Δεν είναι σωστό να τονίζεις τα ελάχιστα αρνητικά. Ξέρουμε πως πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας. Μπορώ να πω πως είχαμε την καλύτερη μας εμφάνιση και είναι ένα πολύ αισιόδοξο μήνυμα πως αυτό που πιστεύουμε εμείς για μια ποιοτική και ισχυρή ομάδα, είναι πλέον σε σωστή γραμμή για να μπορέσουμε να δούμε αυτό που θέλουμε».

Για την Ζρίνσκι Βοσνίας και τον ορισμό του αγώνα στις 21:00: «Είναι η καλύτερη ώρα για να αγωνιστείς. Το βάζουμε πάντα είτε στις 20:00 είτε στις 21:00. Δεν θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τις καιρικές συνθήκες, δεν ξέρω αν το κάνουν άλλες ομάδες».

Για την προκλήρωση: «Έχουμε αρκετές μέρες για τα πλέι οφ. Αυτή την στιγμή δεν είμαστε εκεί. Καταφέραμε να περάσουμε μόνο στον τρίτο. Ας μην βιαζόμαστε. Ήδη σκεφτόμαστε το παιχνίδι με την ΕΝΠ, θα γίνει μια διαχείριση όμως ευτυχώς έχουμε αρκετούς παίκτες ώστε να αντεπεξέλθουν».

Για τους παίκτες που είναι εκτός πλάνων: «Δεν είναι στις προτεραιότητα μας. Ψάχνουν οι παίκτες, έχουν ενημερωθεί. Ενδιαφέρθηκαν ομάδες αλλά δεν προέκυψε συμφωνία. Από εμάς έχουν το ελεύθερο για να αποφασίσουν τι θα κάνουν».

Για το αν έκλεισε το μετεγγραφικό μέρος: «Έχει κλείσει το μετεγγραφικό πλάνο. Αν μιλάτε για δανεισμό από άλλη κυπριακή ομάδα, το πιθανότερο είναι να δώσουμε και όχι να πάρουμε».

Για τα αγωνιστικά: «Έχουμε έρθει τα ξημερώματα, θα δούμε στην προπόνηση. Σαχάρ και Κλωναρίδης θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις για να δούμε το πρόβλημα τους. Οι άλλοι που έμειναν πίσω, δηλαδή οι Εφραίμ και Γένσεν. Ο Εφραίμ προχώρησε με το πρόγραμμα επαναφοράς, ο Γένσεν είναι λίγο πιο πίσω. Θα δούμε».

Για το γεγονός πως ο Ιωάννου έμεινε εκτός αποστολής: «Δεν υπάρχει κάτι, ήταν απόφαση του προπόνηση. Ήταν εκτός προπονήσεων για αρκετές μέρες λόγω της Εθνικής. Είναι υποχρέωση του ιδίου να κερδίσει την θέση που είχε προηγούμενος. Θέλουμε τον ανταγωνισμό. Κανείς δεν νιώθει σίγουρος, εξαρτώνται όλα από το τι δίνουν στις προπονήσεις. Ξέρει τι πρέπει να κάνει ο Ιωάννου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ