aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Κανείς δεν επέμενε για ξένους διαιτητές… Συζητάμε με παίκτες»

Πετεβίνος: «Κανείς δεν επέμενε για ξένους διαιτητές… Συζητάμε με παίκτες»

Σε συζητήσεις με τους μετεγγραφικούς στόχους του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται η διοίκηση της ομάδας, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκίτρινων, Νεκτάριος Πετεβίνος, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (ΣΠΟΡ FM 95.0). Μάλιστα, αναφέρθηκε και στα αγωνιστικά δεδομένα, ενώ κλήθηκε να απαντήσει για τους ξένους διαιτητές.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ο Γέφτοβιτς… επιβεβαιώνει την ατάκα Πετρίδη

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

Για το ντεμπούτο του Ίνγκεμπριγκτσεν στον πάγκο: «Θέλει να δει μια ομάδα που θα παίξει επιθετικά, να έχει ενέργεια, και οι παίκτες το έκαναν πράξη. Αυτό το οποίο περιμένουμε να δούμε, γιατί από το παιχνίδι με την ΕΝΠ διαπιστώσαμε ελάχιστα, είναι η διάρκεια. Να έχουμε σταθερότητα, να αγωνίζεται σε ψηλό τέμπο όπως προχθές».

Για το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός δείχνει αρετές. Είναι μια ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει και την 6η θέση. Δείχνει ότι είναι μια ομάδα που δύσκολα δέχεται γκολ. Εμείς το διαπιστώσαμε και στην πράξη, όμως το επιβεβαιώνει ο Ολυμπιακός σε κάθε παιχνίδι. είναι ένα πάθημα που έγινε μάθημα. Το πιο σημαντικό είναι εμείς να παίξουμε βάση της ποιότητας και αν το καταφέρουμε να κερδίσουμε».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Θα αξιολογηθεί σήμερα, όμως δύσκολα θα είναι στην αποστολή ο Ζοαοζίνιο. Εκτός είναι και ο Σάβιτς που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, όπως επίσης και ο Βιντιγκάλ που έχασε προπονήσεις».

Για τα μετεγγραφικά: «Είμαστε σε διαδικασία συζητήσεων με παίκτες που υποδείχθηκαν από τον προπονητή. Μετέφερε τις εισηγήσεις του και είμαστε σε μέρες εξελίξεων. Τώρα, για το πόσες μετεγγραφές θα γίνουν, εξαρτάται αφού μιλάμε και για προσθαφαιρέσεις. Θα δείξει. Ο μετεγγραφικός σχεδιασμός τρέχει λεπτό με λεπτό».

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ο λόγος που δεν θα αγωνιστεί ο Σάβιτς κόντρα στον Ολυμπιακό

Για την κάθοδο ξένων διαιτητών: «Δεν είναι πρώτη φορά που οι ομάδες αλλάζουν τις απόψεις τους. Εγώ γνωρίζω πως πάρθηκαν κάποιες αποφάσεις στην συνάντηση των σωματείων με την ΚΟΠ. Κανείς δεν επέμεινε επί του θέματος, ούτε παρουσιάστηκε κάποιο σχέδιο. Άρα νομίζω αυτοί που πρέπει να απαντήσουν, είναι αυτοί που το ζητούν και όχι εμείς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ