aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Καμιά ομάδα δεν μπορεί να πάει πάνω από εμάς»

Πετεβίνος: «Καμιά ομάδα δεν μπορεί να πάει πάνω από εμάς»

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε το πρωί της Πέμπτης στον Σούπερ Σπορ FM για το ματς της Παρασκευής με την Πάφος FC, τα αγωνιστικά δεδομένα και τη μουρμούρα που προκάλεσε η εμφάνιση απέναντι στην Ομόνοια. Επίσης, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ κλήθηκε να σχολιάσει την αγωνιστική αστάθεια και τόνισε ότι η ομάδα έχει συγκεκριμένο αγωνιστικό επίπεδο και πως «καμία ομάδα δεν μπορεί να πάει πάνω από εμάς».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς με την Πάφος FC: «Είναι πιο εύκολο να την πάθουμε και πρέπει να είμαστε προσεχτικοί. Τα τελευταία δύο χρόνια με την ενίσχυση και του Άρη, η Πάφος FC έχει περισσότερη εμπειρία και έγινε καλύτερη. Οδηγός πρέπει να είναι και τα αποτελέσματα στις μεταξύ μας αναμετρήσεις αφού μας έχει κάνει τη ζημιά αρκετές φορές. Αυτό πρέπει να είναι ο οδηγός σε σχέση με την αντίληψη του αντιπάλου. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε την ισχυρότερη Πάφος FC στην ιστορία της με ένα ποιοτικό ρόστερ. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο ματς. Κάθε αγώνας έχει ένα τρόπαιο που είναι οι τρεις βαθμοί. Θέλουμε να επιστρέψουμε στην κορυφή του Κυπριακού πρωταθλήματος μετά από χρόνια».

Τα αγωνιστικά δεδομένα: «Εκτός ο Γουΐλερ. Η γνώμη του γιατρού μετά την επέμβαση είναι θετική. Ο Χρίστος είναι δυνατό παιδί και μπορεί να επιστρέψει στο μίνιμουμ αυτού του τραυματισμού. Θεοδώρου και Κοσταντίνοφ επίσης εκτός. Όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του προπονητή μας».
Για τη μουρμούρα μετά την ισοπαλία κόντρα στην Ομόνοια: «Η λέξη μουρμούρα είχε να κάνει κυρίως με την εμφάνιση της ομάδας και όχι από το αποτέλεσμα. Αυτοί που θα μουρμουρήσουν θα το κάνουν περισσότερο ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Το αποτέλεσμα είναι το πρώτο και το μόνο που παίζει ρόλο στα πλέι οφ. Είναι το μόνο αντικειμενικό. Η λέξη υπομονή είναι κάτι που πρέπει να έχουμε ως προτεραιότητα τη δεδομένη στιγμή. Αν η νίκη στα πλέι οφ είναι τέσσερεις βαθμοί, γιατί σε ενδεχόμενο ισοβαθμίας υπερτερούμε, τότε και η ισοπαλία μπορεί να θεωρηθεί κάτι παραπάνω από ένας βαθμός».

Για την αγωνιστική αστάθεια: «Αυτή τη στιγμή ότι κι’ αν λέμε, ότι κι’ αν κάνουμε το ΑΠΟΕΛ έχει ένα συγκεκριμένο αγωνιστικό επίπεδο. Πάμε λίγο πάνω, λίγο κάτω. Καμία ομάδα δεν μπορεί να πάει πάνω από εμάς. Σημασία αυτή τη φάση παίζει το αποτέλεσμα αφού έχουμε να αντιμετωπίσουμε τους ισχυρότερους αντιπάλους. Για να χάσουμε πρέπει να παίξει κάποιος καλύτερα μας. Τους τελευταίους μήνες δεν είδαμε μια ομάδα να παίζει καλύτερα μας. Εμείς έχουμε την καλύτερη άμυνα μαζί με την Πάφος FC, έχουμε ένα γκολ διαφορά και είναι αυτό που μας φέρνει στην κορυφή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ