aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Καμία αντιπαράθεση με την Ομόνοια, διερωτόμαστε...»

Πετεβίνος: «Καμία αντιπαράθεση με την Ομόνοια, διερωτόμαστε…»

Λίγη ώρα μετά από την ανακοίνωση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ, ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκίτρινων Νεκτάριος Πετεβίνος, μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM για το ντέρμπι με την Ομόνοια που έληξε 0-0, σχολίασε την ανακοίνωση της διοίκησης, το αγωνιστικό κομμάτι, τη διαιτησία και τη συνέχεια.

«Εκδόθηκε σήμερα γιατί κρίναμε ότι χθες ολοκληρώθηκε ένα παιχνίδι έντονο και γεμάτο ενέργεια. Μπορεί να μην ήταν το καλύτερο σε θέαμα, όμως ήταν ένα δυνατό ντέρμπι που έληξε 0-0. Όλοι συμφώνησαν στο τέλος ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Υπήρχαν ευκαιρίες εκατέρωθεν. Στο τέλος του αγώνα, καμία ομάδα δεν μίλησε για θέματα διαιτησίας και το μόνο που βλέπουμε να συζητείται είναι αυτό της διαιτησίας», ανέφερε αρχικά για την ανακοίνωση και συμπλήρωσε:

«Έχει επηρεαστεί και ο κόσμος σε σχέση με το τι αντιλαμβάνεται ως προτεραιότητα και αυτό είναι ευθύνη όλων μας. Γι’ αυτό αναφερθήκαμε σήμερα μέσω της ανακοίνωσης, θέλοντας να μην υπάρξει οποιαδήποτε αντιπαράθεση. Χθες συμπεριφέρθηκαν και οι δυο ομάδες ώριμα, πριν, κατά τη διάρκεια, και μετά το τέλος του αγώνα. Όμως, ακόμη και να θέλεις, αποφεύγεις κάποια πράγματα, αλλάζουμε τις προτεραιότητές μας. Σημειώνουμε ακόμα δύο θέματα στην ανακοίνωση και διερωτόμαστε αν δεν τα σημειώναμε αν θα γινόταν θέμα».

Διαβάστε επίσης: Καυστική ανακοίνωση ΑΠΟΕΛ: «Δύο καταφανέστατα πέναλτι, λες κι ήταν αόρατη»

«Στην Κύπρο βάζουμε ως προτεραιότητα την διαιτησία. Δεν προσπαθούμε να βοηθήσουμε την κατάσταση που υπάρχει και να ασχοληθούμε με το αγωνιστικό. Λέει τα δικά του ο καθένας για τη διαιτησία. Όλοι κάνουν τα λάθη τους στον αγωνιστικό χώρο. Γι’ αυτό και το ποδόσφαιρο λέγεται είναι και το παιχνίδι των λαθών. Είτε είναι αμυντικός, είτε επιθετικός, είτε τερματοφύλακας. Σε αυτή την περίπτωση, εμείς δεν θα μπαίνουμε σε αυτή τη λογική, να δηλητηριάζουμε το άθλημα με άλλες προτεραιότητες», συνέχισε για τη διαιτησία.

Διαβάστε επίσης: «Μόνο ξύλο δεν έπεσε. Βροχή τα αντικείμενα και οι απειλές»

Για την κάρτα φιλάθλου υπογράμμισε: «Είναι κάτι που συζητήσαμε πολλές φορές. Δεν ξέρω πότε πέτυχε αυτό το μέτρο, όπως διαδίδεται από τους αρμόδιους. Θα έπρεπε να δούμε τα αποτελέσματα με αριθμούς».

Για την ένταση στα δημοσιογραφικά θεωρεία, πρόσθεσε: «Το ακούσαμε σε διάφορες αθλητικές εκπομπές, ακούσαμε συνάδελφους να τα λένε. Στα δημοσιογραφικά και στα μπουθ που βρίσκονται οι ραδιοπαραγωγοί, πέταξαν αντικείμενα».

Σχετικά με το αποτέλεσμα του αγώνα και την εικόνα, είπε: «Αγωνιστικά, ήταν ένα παιχνίδι που μπορούσε να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα. Δεν υπήρξαν πολλές τελικές προσπαθειες όμως ήταν σημαντικές αυτές που βρήκαν οι δύο ομάδα. Πρέπει να ζήσουμε με αυτό το αποτέλεσμα. Πρέπει να δεχθούμε την πραγματικότητα. Είμαστε μια ομάδα που δίνουμε συνεχώς αγώνες. Δεν μπορούμε να κολλούμε σε ένα παιχνίδι. Κλείνουμε τη σελίδα, καθώς πρέπει να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι που είναι το ερχόμενο Σάββατο».

Διαβάστε επίσης: Μάτιτς: «Ο Ντέβι ήταν πιο κοντά και πήρε την μπάλα για το πέναλτι» (vid)

Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο: «Ήταν από τα παιχνίδια που είχαμε μια σωστή ατμόσφαιρα. Όσο αυτή διήρκησε. Και εμείς φτάσαμε στο sold out και είχε και αρκετό κόσμο η γηπεδούχος. Την ίδια ώρα όμως, θα πρέπει να δούμε και την ουσία. Στο τέλος της ημέρας βλέπουμε πως η κάρτα υπάρχει για να καλύψει κάποιες αδυναμίες. Θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται διαφορετικά το ποδόσφαιρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ