aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Και ναι και όχι. Σε 2-3 αγωνιστικές όλα μπορούν να αλλάξουν»

Πετεβίνος: «Και ναι και όχι. Σε 2-3 αγωνιστικές όλα μπορούν να αλλάξουν»

Τη σημασία του σημερινού ντέρμπι με την Ανόρθωση υπογράμμισε ο Νεκτάριος Πετεβίνος μιλώντας πριν την έναρξη του αγώνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ σημείωσε πως σε 2-3 αγωνιστικές μπορεί να αλλάξει η εικόνα της βαθμολογίας με την προϋπόθεση ότι η ομάδα του θα καλύψει τις απώλειες βαθμών που είχε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Πριν από κάθε αγώνα, πλέον σε αυτό το πρωτάθλημα το οποίο ζούμε, δεν μπορείς είτε να προδικάσεις αποτέλεσμα ούτε να θεωρείς ότι σήμερα παίζεις ντέρμπι και την επόμενη αγωνιστική όχι. Eίναι όλα πολύ δύσκολα παιχνίδια και οφείλεις σε όλα να είσαι προετοιμασμένος 100% και προσηλωμένος μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Με αυτή τη φιλοσοφία ήρθαμε να παίξουμε μια ομάδα με ψηλούς στόχους, έχει και για την ίδια μεγάλη σημασία η αναμέτρηση. Ήρθαμε να κερδίσουμε, να δώσουμε συνέχεια στις νίκες και στα ουσιαστικά αποτελέσματα, θέλουμε να δούμε την ομάδα διεκδικητική και να πάρουμε την ουσία».

Eίναι κομβικό το παιχνίδι: «Όχι. Και ναι και όχι. Σίγουρα με τρεις βαθμούς σήμερα κάνεις βαθμολογικό άλμα αλλά όταν κοιτάζεις τη βαθμολογία και η πρώτη ομάδα έχει 12 βαθμούς και η τελευταία έναν, σε 2-3 αγωνιστικές όλα μπορούν να αλλάξουν καθώς όλοι μπορούν να χάσουν βαθμούς. Δεν είναι κομβικό, αλλά σημαντικό να πάρεις τους βαθμούς. Πρέπει να καλύψουμε αυτούς που χάσαμε, άρα για εμάς ναι έχει μεγάλη σημασία να κερδίσουμε σήμερα όπως κι αυτά που θα ακολουθήσουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ