Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Ιστορία των τελευταίων δύο καλοκαιριών με Λαΐφη - Αισιοδοξία για επενδυτή»

Πετεβίνος: «Ιστορία των τελευταίων δύο καλοκαιριών με Λαΐφη – Αισιοδοξία για επενδυτή»

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με τον Απόλλωνα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μίλησε για τη δύσκολη κατάσταση στην ομάδα, τον προγραμματισμό της νέας σεζόν, την περίπτωση του Κωνσταντίνου Λαΐφη, αλλά και το θέμα του επενδυτή, στέλνοντας ξεκάθαρα μηνύματα για την επόμενη μέρα στους γαλαζοκίτρινους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Κάθε επόμενο παιχνίδι, όσο παραμένεις ζωντανός θα πρέπει να το προσπαθήσεις, αλλά όπως φαίνεται πρέπει να συμβιβαστούμε με την μοίρα μας. Ξεκινήσαμε για Λεμεσό με 18 και μείναμε με 17 παίκτες, ο Γιαννακού είχε 40 πυρετό και έμεινε εκτός. Είμαστε υποχρεωμένοι με όσους ποδοσφαιριστές έχουμε να το κυνηγήσουμε. Έχουμε σπαταλήσει πολλές ευκαιρίες και ευθύνη δεν έχει κανένας άλλος από τον εαυτό μας.»

Για τον προγραμματισμό: «Κοιτάζουμε τώρα το υφιστάμενο ρόστερ, δεν έχουμε δει κάποιο άλλο ποδοσφαιριστή. Θα οριστεί και η Γενική Συνέλευση τις επόμενες ημέρες.»

Για τη φημολογία που αφορά τον Κωνσταντίνο Λαΐφη: «Για τον Λαΐφη είναι ιστορία των τελευταίων δύο καλοκαιριών, είναι κάλος ποδοσφαιριστής και σίγουρα θα υπάρχουν οπαδοί άλλων ομάδων που θα τον ήθελαν. Ο Λαΐφης έχει συμβόλαιο και θέλουμε να τον κρατήσουμε για περισσότερο καιρό.»

Για το θέμα επενδυτή: «Υπάρχουν τρεις διαφορετικές περιπτώσεις και γι’ αυτό υπάρχει αισιοδοξία. Όταν θα υπάρχει κάτι το οποίο αποτελεί γεγονός, τότε θα ενημερώσουμε. Η Συμβουλευτική επιτροπή έχει τον πρώτο λόγο και θα μας ενημερώσει όταν προκύψει κάτι.»

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ