aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Η ομάδα με τις περισσότερες ευκαιρίες – Θα ενισχυθούμε, αλλά δεν τρέχει κάτι»

Πετεβίνος: «Η ομάδα με τις περισσότερες ευκαιρίες – Θα ενισχυθούμε, αλλά δεν τρέχει κάτι»

Να καταφέρει το συντομότερο δυνατό να εδραιωθεί στην πρώτη εξάδα είναι ο αρχικός στόχος στον ΑΠΟΕΛ, όπως υπογράμμισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας. Ο Νεκτάριος Πετεβίνος, μιλώντας στον Super Sport FM υπογράμμισε πως οι αποστάσεις στη βαθμολογία είναι πολύ μικρές και σημείωσε πως κάθε αναμέτρηση είναι κρίσιμη ανεξαρτήτως αντιπάλου.

Οι σχετικές δηλώσεις

Η αρχική τοποθέτηση: «Σε αυτή τη φάση που είμαστε, κάθε αναμέτρηση η οποία έρχεται είναι κρίσιμη. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τον αντίπαλο από την άποψη του γοήτρου ή της διαχρονικότητας, αλλά με προτεραιότητα τη βαθμολογική συγκομιδή. Είμαστε στον δεύτερο γύρο και δεν έχουμε εξασφαλίσει θέση στην πρώτη εξάδα, είναι πολύ σημαντικό να το καταφέρουμε το συντομότερο. Από τη στιγμή που κρατάμε τη μοίρα μας στα χέρια μας, θέλουμε να την ορίσουμε».

Οι ΑΠΟΕΛίστες δεν τα έχουν με την ομάδα, αλλά με αυτό το κάτι που λείπει για να αρχίσει να παίρνει βαθμούς. Δεν μπορούμε να πούμε ότι ο ΑΠΟΕΛίστας δεν ικανοποιείται με αυτό που βλέπει, διότι η βελτίωση είναι ευδιάκριτη. Το πρόβλημά μας είναι η ουσία και μας συνοδεύει από την αρχή της χρονιάς. Τώρα η παραγωγή ευκαιριών είναι πολύ μεγαλύτερη, είμαστε η ομάδα με τις περισσότερες ευκαιρίες το τελευταίο διάστημα. Είμαστε μια από τις λίγες ομάδες που νίκησαν την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος (σ.σ. Άρης) και δεν χάσαμε στην “Αρένα”. Ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να νικήσει οποιανδήποτε ομάδα σε οποιανδήποτε έδρα, όταν βγάλει την ποιότητά του».

Για την κατάσταση των Μάγκλιτσα και Κβιλιτάϊα: «Στην αρχή της σεζόν, πολλοί θα ψήφιζαν ότι ένας από αυτούς θα ήταν ο πρώτος σκόρερ. Κάποιες ιδιαιτερότητες πάντα παίζουν το ρόλο τους, όπως το ότι ο Μάγκλιτσα ήρθε τραυματίας, δεν είχε κάνει προετοιμασία, είχε κάνει ένα κακό εξάμηνο στην Τουρκία και χρειάζεται χρόνο. Θεωρώ ότι θα δούμε τώρα την πραγματική αξία του Μάγκλιτσα, ενώ ο Κβιλιτάια την ώρα άρχισε δείχνει πράγματα, ήρθε ο κορωνοϊός».

Τα αγωνιστικά δεδομένα: «Δεδομένα εκτός οι δύο τιμωρημένοι, ο Σάβιτς και ο Τσεπάκ. Ο Λουντέμο ένιωσε ενόχληση στην προθέρμανση στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, προφυλάχθηκε αυτή την περίοδο από τις προπονήσεις. Το αν θα είναι στην αποστολή θα το κρίνει ο Σωφρόνης Αυγουστή».

Για τα δεδομένα στην ενίσχυση:  «Τα οικονομικά δεδομένα τα γνωρίζει ο πρόεδρος. Δεν τρέχει κάτι αυτή τη στιγμή, αν και σαφώς θα ενισχυθούμε. Δεν θα περιμένουμε τα επόμενα δύο παιχνίδια».

Για την παρουσία του κόσμου: «Έχει αποδείξει φέτος ότι η παρουσία του είναι καταλυτική. Αναμένουμε ότι σήμερα και αύριο η προπώληση των μεμονωμένων εισιτηρίων να κινηθεί σε πιο έντονους ρυθμούς. Αναμένουμε μία παρουσία όπως στο ντέρμπι με την ΑΕΛ».

Για την κλήρωση Κυπέλλου: «Αν δεις τα ζευγάρια, συνοδεύουν τη λογική του πρωταθλήματος, δηλαδή είναι όλα ανταγωνιστικά. Ούτε εύκολη, ούτε οτιδήποτε άλλο είναι η κλήρωση. Έχουμε καιρό για το κύπελλο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ