aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «H Oμόνοια δεν είχε κάτι να πει για τη διαιτησία και προσπαθεί...»

Πετεβίνος: «H Oμόνοια δεν είχε κάτι να πει για τη διαιτησία και προσπαθεί…»

Απάντηση στην ανακοίνωση της Ομόνοιας, η οποία κάλεσε τον ΑΠΟΕΛ να πορευτούν στο αίτημα του Απόλλωνα για κάθοδο ξένων διαιτητών, έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων. Μιλώντας στο «Ράδιο Πρώτο» ο Νεκτάριος Πετεβίνος επεσήμανε ότι δεν αποσκοπεί πουθενά η πρόκληση – πρόσκληση της Ομόνοιας καθώς η ΚΟΠ συγκάλεσε άτυπη Γενική Συνέλευση για το συγκεκριμένο θέμα, ενώ χαρακτήρισε κάπως αστείο το γεγονός ότι μετά από ντέρμπι Ομόνοιας – ΑΠΟΕΛ οι «πράσινοι» να μην διαμαρτύρονται για τη διαιτησία.

Οι σχετικές αναφορές

Για το θέμα με την ένταση στα δημοσιογραφικά θεωρεία: «Αρχικά διαβάζοντας κάποιος τις δύο ανακοινώσεις, θεωρώ ότι υπάρχει πρόβλημα αντίληψης σε σχέση με τη δική μας ανακοίνωση. Υπήρξε επίθεση των οπαδών της Ομόνοιας προς τους δημοσιογράφους. Ζητάμε τις κάμερες από το ΓΣΠ, από τη στιγμή που εμπλέκεται τ’ όνομα του ΑΠΟΕΛ, θα δούμε και εμείς για να δούμε τι έγινε ακριβώς. Ενημερώθηκα τι έγινε από δημόσιες τοποθετήσεις συναδέλφων, ούτε καν το γνωρίζαμε. Αντιλαμβάνεστε πόσο αστείο είναι όταν η Ομόνοια αναφέρεται στην ανακοίνωση της ότι εμείς προσπαθούμε για χειραγώγηση των ΜΜΕ».

Για την απάντηση της Ομόνοιας στην ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ: «Δυστυχώς η Ομόνοια μας καλεί σε δημόσιο διάλογο για ξένους διαιτητές, την ίδια ώρα που στις 17 Δεκέμβριου έχει συγκαλέσει άτυπη Γ.Σ. η ΚΟΠ για να συζητηθεί το θέμα. Που αποσκοπεί αυτή η αναφορά και πρόκληση -πρόσκληση της Ομόνοιας; Προσπαθήσαμε ν’ ακολουθήσουμε μία πιο ήπια συζήτηση, αυτοί που ορίζουν τους διαιτητές είναι υπεύθυνοι για τις τιμωρίες τους. Απαντάμε στην Ομόνοια ότι δεν θα καταγγείλουμε το διαιτητή, το είπαμε πάρα πολλές φορές. Είναι και κάπως αστείο να τελειώνει ένα Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ και να μην ακούμε διαμαρτυρίες από πλευράς Ομόνοιας για τη διαιτησία. Προσπαθήσαμε και εμείς να μην δώσουμε περισσότερη τροφή, είναι προφανές ότι αφού η Ομόνοια δεν είχε κάτι να πει, προσπαθούν μέσω της ανακοίνωσής τους να κατευθύνουν τον κόσμο. Η Ομόνοια επιλέγει μία άλλη κριτική, που ενισχύει την προτεραιότητα να εστιάσει στα διαιτητικά λάθη. Έχουμε δημοκρατία, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ