aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος για Τραμετσάνι: «Σε όλους τους προπονητές βρίσκουμε ένα αΐπι»

Πετεβίνος για Τραμετσάνι: «Σε όλους τους προπονητές βρίσκουμε ένα αΐπι»

Τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή «Γκολ Και Θέαμα» έκανε ο Νεκτάριος Πετεβίνος. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ τόνισε ότι άργησε πολύ να βγει η απόφαση για τον Ουζόχο, τοποθετήθηκε για την αγωνιστική κατάσταση των γαλαζοκίτρινων, ενώ εξέφρασε και την πλήρη εμπιστοσύνη της διοίκησης στον προπονητή της ομάδας Πάολο Τραμετσάνι.

Αναλυτικά:

Για την υπόθεση Ουζόχο: «Όταν ξεκαθαρίσει. Πέραν από την απόφαση της Δικαστικής, αυτό το οποίο ακούμε αυτή τη στιγμή είναι πως θα προκύψει μια έφεση. Πέραν από την έφεση εξ όσων όλα δείχνουν θα γίνει μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Θα δανειστώ κάτι που είπε ο κ. Φανιέρος σε δηλώσεις του. Είπε ότι “με ποια Ανόρθωση θα αγωνιστώ, αυτή που είναι στην πρώτη εξάδα, ή αυτή της δεύτερης. Επειδή η κάθε Ανόρθωση έχει διαφορετικά κίνητρα. Ουσιαστικά, όπως τα κάναμε – χρησιμοποιώ πρώτο πληθυντικό επειδή αφορά στο ποδόσφαιρο, αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς δεν αφορά εμάς, αλλά κάποιους άλλους, όσον αφορά την βραδύτητα της απόφασης αυτής, αντιλαμβάνεστε ότι δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση, πότε θα επικυρωθεί η βαθμολογία της κανονικής περιόδου και πώς θα αγωνιστούν στη β’ φάση».

Για την κατάσταση του ΑΠΟΕΛ: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, επί συνόλου αν έπρεπε μια ομάδα να κερδίσει θα έπρεπ να ήταν ο ΑΠΟΕΛ. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε αλλά είδαμε μια ομάδα ικανή και έτοιμοι να διεκδηκήσει το πρωτάθλημα».

Για το θέμα Ενσούε τόνισε: «Θα έμενα στην ανακοίνωση, δεν θα πω κάτι άλλο. Υπάρχει έρευνα, αυτό που κάνουμε είναι ότι ενημερώσαμε τον ποδοσφαιριστή ότι μένει εκτός υποχρεώσεων για κάποιο καιρό. Όταν ολοκληρωθεί η έρευνα θα ενημερώσουμε και τον κόσμο».

Για τον Τραμετσάνι: «Όποιος προπονητής και να έρθει εμείς πάντα θα του βρούμε ένα αΐπι. Έχει βελτιώσει πολύ την ομάδα και σαφώς και υπάρχει ενδεχόμενο να την βελτιώσει κι άλλο και να πετύχει τους στόχους του».

Για την διαιτησία: «Να κάνουν όλοι την αυτοκριτική τους γιατί είναι σημαντικό όλα να κρίνονται βάση την απόδοση της ομάδας τους. Όλοι θα κάνουν λάθη αλλά να μην κρίνουν αποτελέσματα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ