aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος για Τάαμαρι - Καρλάο: «Τώρα καταλαβαίνω τον Τραμετσάνι»

Πετεβίνος για Τάαμαρι – Καρλάο: «Τώρα καταλαβαίνω τον Τραμετσάνι»

Τους λόγους που έμειναν εκτός αποστολής του ντέρμπι με την ΑΕΚ οι Τάαμαρι και Καρλάο κλήθηκε να αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ.

Μιλώντας στη Cytavision ο Νεκτάριος Πετεβίνος υπογράμμισε ότι αποτελεί τακτική του Πάολο Τραμετσάνι να υπολογίζει σε ποδοσφαιριστές οι οποίοι ακολούθησαν όλες τις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών, ενώ τόνισε ότι για τον ίδιο είδηση της αποστολής αποτελεί η συμπερίληψη του Μηνά Αντωνίου έπειτα από εφτά μήνες.

Διαβάστε επίσης: O απρόβλεπτος Τραμετσάνι, μας έπιασε στον… ύπνο

Αναλυτικά η τοποθέτηση

«Τώρα άρχισα να καταλαβαίνω τον τρόπο που αντιμετωπίζει κάποια πράγματα ο κύριος Τραμετσάνι. Αυτός ο προπονητής, αν κάποιος παίχτης χάσει έστω μία προπόνηση, μειώνει τις πιθανότητες του να βρεθεί στην αποστολή. Το ίδιο θα μου πείτε ισχύει και με τον Νικόλα Ιωάννου, ο οποίος επίσης ήταν στην Εθνική, αλλά ο προπονητής θεωρεί πως ο Ιωάννου μπορεί για παράδειγμα να βοηθήσει στην ενδεκάδα σήμερα. Για μένα η είδηση σήμερα είναι η συμπερίληψη του Μηνά Αντωνίου στην αποστολή, μετά από εφτά μήνες και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτόν. Τον θέλουμε πάρα πολύ και αυτό σημαίνει ότι δίνει τα πάντα στην προπόνηση και δείχνει ότι αξίζει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ