aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος για Τάαμαρι: «Δυστυχώς θα στενοχωρήσω κάποιους...»

Πετεβίνος για Τάαμαρι: «Δυστυχώς θα στενοχωρήσω κάποιους…»

Καμία απολύτως εξέλιξη δεν έχει προκύψει τον τελευταίο μήνα σε ότι αφορά το μέλλον του Μούσα Τάαμαρι. Στον ΑΠΟΕΛ δεν κουράζονται να το επαναλαμβάνουν ότι δεν προέκυψε καμία απολύτως πρόταση για παραχώρηση του Ιορδανού επιθετικού, ο οποίος εδώ και μήνες έχει στα χέρια του πρόταση επέκτασης συμβολαίου από τους γαλαζοκίτρινους χωρίς να έχει απαντήσει.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος τόνισε πως οι σχέσεις ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και τον Τάαμαρι είναι άψογες και ο ποδοσφαιριστής είναι απόλυτα προσηλωμένος στις προπονήσεις.

Διαβάστε επίσης: Η απάντηση Πετεβίνου για Ακιντόλα και ο Τάαμαρι

Αναλυτικά η σχετική τοποθέτηση

«Καλέσαμε τον κόσμο να μην στέκεται στη φημολογία. Είναι αστείο κάθε Παρασκευή να λέμε το ίδιο πράγμα. Δεν είχαμε καμία πρόταση για κανένα ποδοσφαιριστή, πέραν αυτής της Νότιγχα Φόρεστ για τον Νικόλα Ιωάννου που απορρίφθηκε. Αυτοί που υιοθετούσαν και φιλοξενούσαν τα δημοσιεύματα ευελπιστούμε ότι θα κάνουν την αυτοκριτική τους.

Αν ήξερε κάποιος τι θα αποφασίσει ο Μούσα θα το έλεγε. Αυτή τη στιγμή είναι προσηλωμένος στις προπονήσεις και τα φιλικά που έρχονται. Γνωρίζει ότι αν δεν έρθει πρόταση που να ικανοποιεί τον ΑΠΟΕΛ, δεν θα φύγει αυτό το καλοκαίρι.

Δεν θα έδινε συγκατάθεση σε συμφωνία που δεν θα ικανοποιούσε αυτά που θέλει να κερδίσει ο ΑΠΟΕΛ γιατί και ο ίδιος εκτιμά και αναγνωρίζει τι του πρόσφερε ο ΑΠΟΕΛ. Μεταξύ του παίκτη και του ΑΠΟΕΛ και παρά τα όσα λέγονται, δυστυχώς που θα στενοχωρήσω κάποιους η σχέση είναι πάρα πολύ καλή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ