aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος για Τάαμαρι: «Δεν περιμένουμε κάτι, δεν τέθηκε χρονοδιάγραμμα»

Πετεβίνος για Τάαμαρι: «Δεν περιμένουμε κάτι, δεν τέθηκε χρονοδιάγραμμα»

«Δεν υπάρχει κάτι να περιμένουμε πέραν από την απάντηση του στο θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του. Δεν τέθηκε χρονοδιάγραμμα γιατί έχει συμβόλαιο». Αυτό ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, σχετικά με τον Μούσα Αλ-Τάαμαρι, μιλώντας στον Super ΣΠΟΡ FM.

Προσθέτοντας για τον Βουγιαντίν Σάβιτς και τον Πραξιτέλη Βούρο, είπε: «Ζήτησαν περισσότερη άδεια. Ο Σάβιτς άλλαξε την ημερομηνία και ήρθε στην Κύπρο. Εμείς περιμένουμε την τελική απόφαση των παικτών αν το ενδεχόμενο μετακίνησης τους είναι ανοικτό ή όχι. Περιμένουμε μέσα στην εβδομάδα».

Ακολούθως τόνισε πως ο Μιγκέλ Σίλβα πέρασε από MRI, αναμένονται τα αποτελέσματα του και μόλις φανεί ότι όλα είναι «ΟΚ» θα ανακοινωθεί, ενώ υπογράμμισε επίσης πως υπάρχει συμφωνία με ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίζονται στο εξωτερικό και τη δεδομένη στιγμή έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις με την ομάδα τους.

Διαβάστε επίσης:

Για το θέμα επιθετικού είπε πως μέσα στην εβδομάδα που θα μπει θα υποβληθεί πρόταση σε επιθετικό ή επιθετικούς, αφού είναι γνωστή η επιθυμία του Μαρίνου Ουζουνίδη να αποκτηθούν δύο στράικερ.

«Τέτοια εποχή τα προηγούμενα χρόνια μετρούσαμε αντίστροφα για να παίξουμε επίσημο ματς. Τώρα έχουμε ενάμιση μήνα σχεδόν. Έχουμε παίκτες με τους οποίους συμφωνήσαμε και παίζουν σε άλλο πρωτάθλημα. Γενικότερα στο θέμα του χτισίματος της ομάδας ήταν αναλυτικός ο κ. Ουζουνίδης, είναι ένα διάστημα που αναλύει επιλογές, είναι ο άνθρωπος που επιλέγει τους ποδοσφαιριστές, θέλει να είναι σίγουρος και περιμένουμε τις υποδείξεις του για να περάσουμε στα διαδικαστικά», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ