aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος για Σιγκούρνταρσον: «Επιτρέψτε μου να μείνω μέχρι εδώ…»

Πετεβίνος για Σιγκούρνταρσον: «Επιτρέψτε μου να μείνω μέχρι εδώ…»

Στον Active (107.4 & 102.5) μίλησε ο Νεκτάριος Πετεβίνος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο «διαζύγιο» του Μπγιορν Σιγκούρνταρσον με τον ΑΠΟΕΛ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκίτρινων υπογράμμισε πως ήταν απόφαση του ποδοσφαιριστή να προβεί σε εγχείρηση, καθώς ένοιωσε ενοχλήσεις και δεν ήταν σίγουρος. Επίσης, απόφυγε να σχολιάσει ερώτηση αναφορικά με το μέλλον του και αν οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ θα τον ξανά δουν να αγωνίζεται με τη φανέλα της ομάδας τους (ήρθε ως δανεικός από τη Ροστόφ).

Για τον Σιγκούρταρνσον: «Ο ποδοσφαιριστής προπονείτο κανονικά απλά υπήρχε μία εμπειρία αναφορικά με το πρόβλημα του. Είχε κάνει εγχείρηση πριν 5 χρόνια, αλλά μετά έπαιζε κανονικά και με τη χώρα του (Ισλανδία) αλλά και στη Πρέμιερ Λιγκ. Ήταν ένα πρόβλημα που δεν του στερούσε την ποδοσφαιρική του ιδιότητα. Δυστυχώς μετά τον Απόλλωνα που αγωνίστηκε δεν ολοκλήρωνε προπονήσεις. Έκανε τρεις μέρες μετά δεν έκανε ένιωθε ενοχλήσεις και ξανά το ίδιο. Μετά ήταν εντάξει αλλά δεν ένιωθε σίγουρος. Φθάσαμε μέχρι τη Παρασκευή που έκανε κανονικά και σκέφτηκε το ενδεχόμενο εγχείρησης. Ήταν απόφαση που πάρθηκε από τον ίδιο και θα προχωρήσει σε εγχείρηση».

Για το αν θα ξένα φορέσει τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ: «Επιστρέψτε μου να μείνω μέχρι εδώ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ