aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος για παραπομπή Σόουζα: «Αστειότητα - Ευχή είναι εκείνο που είπε, μετά απ' όσα έγιναν»

Πετεβίνος για παραπομπή Σόουζα: «Αστειότητα – Ευχή είναι εκείνο που είπε, μετά απ’ όσα έγιναν»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ ΦΜ παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ντέρμπι της Παρασκευής (25/2) με αντίπαλο την Ομόνοια, στα αγωνιστικά δεδομένα και στο sold out από τους φίλους των γαλαζοκιτρίνων.

Μίλησε επίσης για την παραπομπή του Λούκας Σόουζα, την οποία χαρακτήρισε αστειότητα, ενώ τόνισε πως, μετά απ’ όσα έγιναν στο ντέρμπι με την Ανόρθωση, ευχή είναι εκείνο που είπε ο Βραζιλιάνος.

Όσα δήλωσε ο Νεκτάριος Πετεβίνος:

Για το ντέρμπι με την Ομόνοια: «Είναι ιδιαίτερα καθοριστικό και για τις δύο ομάδες. Εμάς το να είμαστε μία ομάδα που θα έχει θέση στην εξάδα ήταν ο πρώτος στόχος που επιτεύχθηκε, αλλά πλέον οι στόχοι είναι υψηλότεροι και τα κίνητρα πιο ισχυρά. Το ίδιο και για την Ομόνοια που είναι πιο καθοριστικό, αφού θα κριθεί σε πιο από τα δύο γκρουπ θα συμμετέχει. Εμείς κοιτάζουμε τη δική μας πορεία τους δικούς μας στόχους. Προετοιμαζόμαστε όπως και για τα υπόλοιπα. Είναι το μεγαλύτερο ντέρμπι, υπάρχει και το γόητρο και είναι και στην κορυφή των κινήτρων και της συζήτησης σε αυτούς τους αγώνες. Θέλουμε τη νίκη για να δώσουμε και χαρά στον κόσμο μας. Είναι πολύ άσχημο για ομάδες του βεληνεκούς της Ομόνοιας και του ΑΠΟΕΛ να μην είναι στην πρώτη εξάδα. Το λέω αυτό γιατί το ζήσαμε την προηγούμενη σεζόν.

Νομίζω πως αυτή τη στιγμή η ψυχολογία μας είναι σε καλό επίπεδο. Όταν συνηθίζεις στο αίσθημα της ήττας είναι άσχημο, το βιώσαμε στις αρχές της σεζόν. Τώρα όμως είμαστε στην τρίτη θέση, έχουμε το μεγαλύτερο αήττητο σερί. Είναι ένα παράσημο για εμάς αυτή τη στιγμή. Είμαστε ομάδα που δύσκολα μπορείς να την κερδίσεις. Το παιχνίδι με την Ομόνοια είναι η ευκαιρία μας να αρχίσουμε ένα νέο αήττητο σερί και το πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για το ποιο θα είναι το ιδανικό σενάριο και το πιο άσχημο: «Το σενάριο να κερδίσει ο Απόλλων την Ανόρθωση και να χάσουμε εμείς από την Ομόνοια. Αν κάποιος δίνει ποσοστό κατάκτησης πρωταθλήματος στον Απόλλωνα 80% και στους υπόλοιπους 20%, τότε ο Απόλλωνας σε αυτό το σενάριο θα πάει στο 90%. Εάν όμως η Ανόρθωση κερδίσει και εμείς νικήσουμε την Ομόνοια, την ίδια ώρα θα αυξηθούν τα ποσοστά των ομάδων που ακολουθούν. Το πρώτο σενάριο είναι το πιο καθοριστικό».

Για το sold out: «Sold out θα μπορούσε να γίνει την πρώτη ώρα της πρώτης μέρας. Αλλά με βάση το σύστημα με το Loyalty που δίνουμε προτεραιότητες, έμειναν κάποια εισιτήρια για τη δεύτερη μέρα διάθεσης που ήταν θέμα λεπτών να διατεθούν. Και τριπλάσια εισιτήρια να είχαμε πάλι θα γινόταν sold out. Είχαμε στη διάθεσή μας 1.700 εισιτήρια. Υπήρξε ζήτηση και 4,5 χιλιάδες ο κόσμος μπήκε στο σύστημα μετά λήξη για το Loyalty. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι αυτό είναι το πιο δίκαιο, διότι υπάρχουν άνθρωποι που έρχονται σε κάθε αγώνα του ΑΠΟΕΛ. Υπάρχει μια δυναμική και ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα και θα υπάρχει μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Πραγματικά θέλουμε να δούμε περισσότερο κόσμο ειδικά πολλούς που επηρεάστηκαν από τον περιορισμό».

Για τα αγωνιστικά ξεκαθάρισε: «Σίγουρος απόντας ο Σαμπάλα λόγω καρτών. Εκτός παραμένουν Σατσιάς και Ντανίλο που στην είναι ίδια φάση μπήκαν στο γήπεδο και θα δούμε αν θα είναι διαθέσιμοι στην πρεμιέρα των πλέι οφ αναλόγως. Απομακρυσμένο ενδεχόμενο να προλάβουν Σάβιτς και Μάγκλιτσα, θα δείξει στην τελευταία προπόνηση. Έχουμε δει ποδοσφαιριστές να μπαίνουν στην τελευταία προπόνηση στην ομάδα και να έχουν ένα πρόβλημα και να διαβάζουμε ότι είναι καλά. Ο Σάβιτς δεν μπήκε ποτέ σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Αυξομείωνε τους ρυθμούς του. Αυτή τη στιγμή είναι αμφίβολος. Αν υπάρχει μια ορθόδοξη εξέλιξη, είναι πως κάνουν τρεξίματα και αερόβιες ασκήσεις σε σχέση με τη φυσική τους κατάσταση. Με την έναρξη της ερχόμενης εβδομάδας θα αυξήσουν ρυθμούς και το πλάνο είναι να μπουν με την υπόλοιπη ομάδα σε κανονικό πρόγραμμα».

Για την παραπομπή του Λούκας Σόουζα: «Αυτή η παραπομπή αποτελεί για εμάς αστειότητα. Όταν ένας ποδοσφαιριστής γράφει ότι θέλει ένα δίκαιο πρωτάθλημα, αισθάνεται ότι αδικείται σε δημοκρατικό πλαίσιο χωρίς να προσβάλει κάποιον, τότε για ποιον λόγο παραπέμπεται. Έχουμε ακούσει δηλώσεις και δηλώσεις εκτός των πλαισίων, κάποιοι παραπέμφθηκαν, κάποιοι όχι. Όταν κάποιος εύχεται για ένα πρωτάθλημα ήπιο χωρίς κλοπές, δεν αντιλαμβανόμαστε που είναι το πρόβλημα. Πρέπει να είμαστε σωστοί για να αποδίδουμε σωστά την έκφραση οποιουδήποτε και να την αντιλαμβανόμαστε. Μετά από όσα έγιναν σε εκείνο το παιχνίδι, ευχή είναι εκείνο που είπε ο Σόουζα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ