aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος για Χατζηλούκα: «Δεν αφορά πολύ κόσμο…»

Πετεβίνος για Χατζηλούκα: «Δεν αφορά πολύ κόσμο…»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος με ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Super Sport FM 104.0) μεταξύ άλλων μίλησε και για το θέμα με τον Λούκα Χατζηλούκα και αν υπάρχει κάποια επίσημη εξέλιξη για την ένταξή του στο τεχνικό επιτελείο των γαλαζοκιτρίνων.

Μετά από σχετική ερώτηση, η απάντησή του ήταν η ακόλουθη: «Έχει εκφραστεί από την περασμένη Παρασκευή η θέση του ΑΠΟΕΛ. Ο κ. Ντολ ερωτήθηκε στη διάσκεψη μετά το παιχνίδι της Δευτέρας με συγκεκριμένο όνομα και απάντησε με το τι αντιλαμβάνεται ο ίδιος και με την προοπτική να προστεθεί νέο άτομο στο τεχνικό επιτελεία. Η θέση της διοίκησης είναι ότι πάντα, θέλει να προσφέρει ότι καλύτερο μπορεί στην ομάδα να γίνεται καλύτερη. Από εκεί και πέρα, είναι θέμα ανάμεσα στη διοίκηση και του προπονητή, και δεν αφορά πολύ κόσμο πως θα λειτουργήσει μια ομάδα σύμφωνα με το οργανόγραμμά της. Αν υπάρξει οτιδήποτε, εμείς εδώ θα είμαστε να το σχολιάσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ