aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος για αναφορές Τιμούρ: «Δεν είμαστε χειρότεροι, δεν φάγαμε πέντε γκολ»

Πετεβίνος για αναφορές Τιμούρ: «Δεν είμαστε χειρότεροι, δεν φάγαμε πέντε γκολ»

Κλείνουν το στόμα μετά την ήττα από την Πάφο στον ΑΠΟΕΛ και βλέπουν τη συνέχεια, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Νεκτάριος Πετεβίνος, σε ραδιοφωνικές δηλώσεις (Super Sport FM 104.0). Μάλιστα, απάντησε και τον Τιμούρ Κετσπάγια τονίζοντας πως δεν είναι χειρότεροι, ενώ αναφέρθηκε και στα αγωνιστικά δεδομένα.

Αναλυτικά:

Για τους πολλούς αγώνες: «Είναι αλήθεια ότι φτάνουμε στο τέλος αυτού του διμήνου το οποίο χαρακτηρίστηκε ως πολύ δύσκολο λόγω των πολλών αγώνων. Έπαιξε κι αυτό τον ρόλο του. Πρέπει να εκτιμήσουμε σωστά την κατάσταση, και να δούμε τα πράγματα που χρήζουν βελτίωσης ώστε να παραμείνουν μέσα στους στόχους μας, οι οποίοι περιορίζονται μόνο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για την προβληματική εικόνα  στον αγώνα με την Πάφο, τη συνέχεια και τον κόσμο: «Φέτος είχαμε πολλές ευκαιρίες τις οποίες έπρεπε να εκμεταλλευτούμε και δεν αποδειχτήκαμε καλοί μαθητές σε όσα παθήματα είχαμε προηγουμένους. Ο λόγος που είμαστε ακόμη στο κόλπο, είναι γιατί και οι άλλες ομάδες έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με τον ΑΠΟΕΛ. Είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Το επίπεδο τους δεν είναι τέτοιο που να τους επιτρέπει να ξεφεύγουν στην βαθμολογία. Αποδεικνύει τον κανόνα αυτό αν δει κάποιος τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές. Εκφράζουμε την απολογία μας στον κόσμο. Είχαμε 700 φιλάθλους στο παφιακό, υποστήριξαν την ομάδα, κάποιοι χειροκρότησαν και δεν το λέω για να χρυσώσω το χάπι. Υπάρχει η πίστη, όπως είπε ο προπονητής μας και θα συνεχίσει να υπάρχει. Έχουμε πει πολλές φορές πως όταν κάνουμε την αυτοκριτική μας διαπιστώνουμε πως είμαστε τους ύφους και τους βάθους. Μας συνοδεύει αυτό σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Το ύψος που έπιασε ο ΑΠΟΕΛ, δεν το έπιασε άλλη ομάδα στην Κύπρο. Ο Τιμούρ ανέφερε ότι υπάρχουν και χειρότεροι, εμείς χειρότεροι δεν είμαστε. Με όλο τον σεβασμό, δεν φάγαμε 5 γκολ και να μην βάλουμε κανένα. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος, είμαστε εκεί. Όσο έχουμε μαθηματικές ελπίδες, θα είμαστε εκεί. Πιστεύουμε ότι μπορούμε».

Για τους παίκτες: «Ευθύνη για την εικόνα έχουμε όλοι μας. Σίγουρα δεν είναι θετικό στοιχείο να αλλάζεις τέσσερις προπονητές σε μια σεζόν, παίζει ρόλο και στην απόδοση των παικτών. Δεν είναι εύκολο για τους ίδιους να μπορούν να αναπτυχτούν σαν ομάδα. Την ίδια ώρα, έχουν ευθύνη και οι ίδιοι. Όλοι μας να κατανοήσουμε με βάση τα δεδομένα τι κάναμε λάθος και πώς να το διορθώσουμε. Έχουμε δει δύο εικόνες. Μέχρι την ώρα που δεχθήκαμε το γκολ, δεν φαινόταν η επιτυχία της Πάφου. Έχουμε χάσει την πίστη μας στον εαυτό μας. Δεχθήκαμε το γκολ και δεν αντιδράσαμε, ενώ στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα αντιδράσαμε απόλυτα. Το κυριότερο που κατανοούμε πλήρως είναι να βλέπουμε μια ομάδα που να προσπαθεί και να πιστεύει στον εαυτό της ανεξαρτήτως αποτελέσματος».

Για τις καλύτερες εμφανίσεις του ΑΠΟΕΛ: «Μνημονεύουμε το παιχνίδι με τον Άγιαξ, με τον Απόλλωνα. Δείξαμε όμως χαρακτήρα και σε άλλους αγώνες, όπως για παράδειγμα με την Καραμπάχ, και σε εντός έδρας παιχνίδια. Ακούμε για το θέμα της Ανόρθωσης και το κάστρο “Αντ. Παπαδόπουλος”, που είναι αήττητο, αλλά και ο ΑΠΟΕΛ το ίδιο έχει και στο ΓΣΠ. Είναι ένα περίεργο πρωτάθλημα, ανταγωνιστικό. Όποια ομάδα καταφέρει να διορθωθεί έστω και λίγο, τότε θα κάνει το αποφασιστικό βήμα».

Για τον αγώνα με τη Βασιλεία: «Δεν είναι ώρα για λόγια. Αυτό το οποίο πρέπει να κάνουμε, είναι να κλείσουμε το στόμα μας, να δούμε τον εαυτό μας, να διορθωθούμε και να πάμε καλύτερα. Να εστιάσουμε στο επόμενο παιχνίδι με τη Βασιλεία. Θα περάσει ένα τριήμερο στο οποίο πρέπει να αντεπεξέλθει. Να το παλέψουμε και όταν ολοκληρωθεί θα ασχοληθούμε με την Ομόνοια. Έχουμε υποχρέωση στον κόσμο μας, 1000 άτομα εξασφάλισαν εισιτήριο για την Ελβετία. Όλοι πρέπει να αντιληφθούμε την ευθύνη».

Για τα αγωνιστικά: «Η ομάδα γεμίζει. Μπήκε στις προπονήσεις ο Σόουζα, αλλά δεν γνωρίζω αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή ή αν θα προφυλαχθεί. Εφραίμ και Σιγκούρνταρσον προπονούνται κανονικά. Όλοι διεκδικούν θέση. Είναι στην κρίση του Ουζουνίδη ποιους θα επιλέξει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ