aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Φτάνει τοξικότητα. Αν αυτός όλος ο αρνητισμός…»

Πετεβίνος: «Φτάνει τοξικότητα. Αν αυτός όλος ο αρνητισμός…»

Την αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του ΑΠΟΕΛ προκάλεσε η έντονη κριτική και ο αρνητισμός που επικρατεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο από τους φίλους της ομάδας. Ο Νεκτάριος Πετεβίνος τονίζει πως ο ΑΠΟΕΛ είναι για 12η συνεχή χρονιά στα πλέι οφ ευρωπαϊκής διοργάνωσης και την ίδια ώρα οπαδοί άλλων ομάδων που αποκλείστηκαν εκφράζουν περηφάνια για την προσπάθεια.

Αναλυτικά το μήνυμα του Νεκτάριου Πετεβίνου

«Δύο από τις τρεις κυπριακές εκπροσώπους στο Γιουρόπα Λιγκ αποκλείστηκαν και διαβάζουμε διθυράμβους και ακούμε στα ράδια, την έκφραση περηφάνιας των οπαδών για την προσπάθεια. Ο τρίτος εκπρόσωπος, ο ΑΠΟΕΛ ΔΕΝ αποκλείστηκε. Προκρίθηκε. Για 12η συνεχή χρόνια σε play off (ρεκόρ απλησίαστο).

Αν αυτός όλος ο αρνητισμός (δήθεν εποικοδομητική κριτική ως μοχλός πίεσης) μετατρεπόταν σε στήριξη και θετικότητα για αυτές τις σημαντικές μέρες μέχρι τον πιο σημαντικό αγώνα της Ευρώπης φέτος, τότε μπορεί να ήταν πιο βοηθητικό για την ομάδα. Φτάνει τοξικότητα. Δώστε δύναμη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ