aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Φιάσκο η σύλληψη των τριών Ομονοιατών, αν ισχύει...»

Πετεβίνος: «Φιάσκο η σύλληψη των τριών Ομονοιατών, αν ισχύει…»

Στην ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ, «Από μέρα σε μέρα» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος σχολίασε τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με την Ομόνοια, την κάρτα φιλάθλου, αλλά και την επίθεση που δέχθηκε δημοσιογράφος στα δημοσιογραφικά του ΓΣΠ.

Αναλυτικά:

«Η κάρτα φιλάθλου είναι απλά μια ταυτότητα, είναι εντελώς αχρείαστη. Από την στιγμή που χρειάζεται μια μέθοδο ταυτοποίησης όπως εμείς την είχαμε εφαρμόσει από το 2017, τότε εύκολα θα μπορούσαμε να βγάλουμε από την εξίσωση οποιοδήποτε τρίτο και να εξαφανίσουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου. Εμείς λέμε να διορθώσουμε όλα τα προβλήματα. Υπάρχουν τρόποι για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση.

Να αναφέρω τρία σημεία, πρώτο σε κανένα πέταλο στην Κύπρο δεν υπάρχει ταξιθεσία, δεύτερο να μας πει ο Υπουργός που βρήκε τους αριθμούς που μας ανάφερε εμείς δεν τους έχουμε και τρίτο αυτή την στιγμή υπάρχει θέμα ότι τρεις από τους τέσσερις συλληφθέντες συνελήφθησαν κατά λάθος, το βλέπω στις ειδήσεις, αν ισχύει τότε αποτελεί φιάσκο σε σχέση με τις ταυτοποιήσεις.

Υπήρξε επίθεση σε δημοσιογράφους στην πιο ελεγχόμενη κερκίδα, στην Δυτική εξέδρα. Εμείς κάναμε την έρευνα μας και δυστυχώς δεν είναι όπως μεταφέρθηκαν στον κ.Κωνσταντινίδη τα γεγονότα. Είναι διαφορετικά τα γεγονότα. Και περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί σε αυτό το περιστατικό που θεωρούμε ότι είναι το πιο σοβαρό που συνέβηκε στο Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ