aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Έτοιμος ο Βούρος, η απόφαση για την προπόνηση της Παρασκευής»

Πετεβίνος: «Έτοιμος ο Βούρος, η απόφαση για την προπόνηση της Παρασκευής»

Ο Νεκταρίος Πετεβίνος μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και αναφέρθηκε σε όλα όσα αφορούν το ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ. Ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων τόνισε ότι ο Βούρος προπονείται κανονικά και είναι έτοιμος για το ντέρμπι με την Ομόνοια, ενώ επισήμανε πως η προπόνηση της Παρασκευής θα είναι «ανοικτή» για τον κόσμο.

Αναλυτικά: 

Για το παιχνίδι με την Ομόνοια: «Έχουμε τέσσερις διεθνείς στην Εθνική Κύπρου συν τρεις που παίζουν σε άλλες Εθνικές, ο Τάμαρι, ο Ρομό και ο Μπάλονγκ. Πιο επιβαρυμένος θα είναι ο Τάμαρι που παίζει και σήμερα. Πέραν από τον Τάμαρι οι υπόλοιποι θα επιστρέψουν σήμερα μέχρι αργά το βράδυ και αναμένουμε ότι θα ενσωματωθούν αύριο στις προπονήσεις. Για τον Τάμαρι θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την Πέμπτη».

Για την κατάσταση του Πραξιτέλη Βούρου: «Ο Βούρος προπονείται κανονικά και είναι στην διάθεση του Πάολο Τραμετσάνι. Ο μόνος που είναι αμφίβολος είναι ο Σάββας Γκέντσογλου, ενώ ο Νικόλας Ιωάννου είναι τιμωρημένος. Με αυτά τα δεδομένα θα πάμε στο παιχνίδι αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο τις επόμενες μέρες. Θα έχουμε πλήρη σύνθεση στις προπονήσεις την Πέμπτη και την Παρασκευή. Την Παρασκευή θα είναι ανοικτή η προπόνηση για τον κόσμο στο γήπεδο της ΠΑΕΕΚ. Έγινε μια διευθέτηση γιατί μας ζητήθηκε από τους οπαδούς μας αυτό. Θα πραγματοποιηθεί και ένας έρανος για ενίσχυση της οικογένειας του οπαδού του ΑΠΟΕΛ Γαβριήλ που πρόσφατα έφυγε από την ζωή. Γύρω στις 17:15 με 17:30 υπολογίζουμε να αρχίσει η προπόνηση. Περιμένουμε αρκετό κόσμο και είναι σημαντικό να κυλήσουν όλα ομαλά και να νιώσει και η ομάδα την στήριξη ενόψει και του αγώνα του Σαββάτου».

Για τον κόσμο: «Το ντέρμπι του Σαββάτου είναι ένα παιχνίδι που ευτυχώς στα προηγούμενα χρόνια και δυστυχώς για φέτος αποτελούσε σημείο αναφοράς για την προσέλευση του κόσμου. Ακόμα και αυτό το «αιώνιο» ντέρμπι έχασε πολύ από την δυναμική του και είναι ιδιαίτερα δυσάρεστο για το ποδόσφαιρο μας. Στο τελευταίο βίντεο που αναρτήσαμε θέλαμε να δώσουμε και ένα στίγμα όσον αφορά την διάθεση του κόσμου που έρχεται στο γήπεδο. Θέλουμε να είναι διάθεση υποστηρικτική και διάθεση πίστης προς την ομάδα. Είδαμε φαινόμενα που δυστυχώς δεν ήταν υποστήριξη και με αυτό το πράγμα  έχασε πολλή από την δυναμική του το ΓΣΠ. Θέλουμε ο κόσμος που θα έρθει, να έρθει να υποστηρίξει την ομάδα γιατί αυτό κάνει την διαφορά και αυτό είναι που χρειαζόμαστε. Θεωρώ ότι η αγάπη προς την ομάδα και η στήριξη για έναν σημαντικό στόχο είναι μια ευκαιρία να κατανοήσει ο κάθε ΑΠΟΕΛίστας ότι δεν είναι η ώρα για κριτική, ή μουρμούρα ή αμφισβήτηση. Μας έμειναν 7 αγωνιστικές για να πετύχουμε κάτι μοναδικό, όχι μόνο στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ αλλά στην ιστορία του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Έχουμε 7 τελικούς ενώπιον μας και ο κάθε ένας από την δική του πλευρά πρέπει να ξέρει ότι μπορεί να δώσει βοήθεια. Αυτή η βοήθεια από κάθε οπαδό είναι η στήριξη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό σε κάθε αγώνα».

Για την συνέχεια στην παράδοση και το σερί: «Το θέμα της προϊστορίας δεν μας απασχολεί αυτή την στιγμή. Μας απασχολεί να εξαρτόμαστε από τα δικά μας αποτελέσματα και για να γίνει αυτό θα πρέπει να πετύχουμε εφτά νίκες. Αυτή είναι η πιο απλή εξίσωση. Ξέρουμε ότι η ποιότητα υπάρχει, άρα θέλουμε όλα τα σημεία της εξίσωσης, και την παρουσία του κόσμου και την δική μας καλή εικόνα-σταθερότητα και αν τα έχουμε αυτά θα πετύχουμε τον στόχο μας».

Για τον προγραμματισμό: «Προτεραιότητα είναι η εξασφάλιση του τίτλου. Αυτοί που δουλεύουν για τον προγραμματισμό κάνουν τις σκέψεις τους, κοιτάζουν την αγορά και για εκπλήρωση μεταγραφικού προγραμματισμού υπάρχουν τρεις παράγοντες. Είναι οι δανεικοί ποδοσφαιριστές, είναι η ανανέωση κάποιων συμβολαίων και το θέμα των προσθαφαιρέσεων Αν όλα πάνε καλά και μπορέσουμε να αλλάξουμε προτεραιότητες θα γίνει αυτό πιο πρακτικά περί τα τέλη Απριλίου, τώρα είναι θεωρητική η προσέγγιση».

Για το δύσκολο πρόγραμμα:  «Έχουμε έξι αγώνες μέχρι το Πάσχα. Μπαίνουν και οι αγώνες του Κυπέλλου αλλά δεν μπορούμε να βλέπουμε πιο μακριά από το αμέσως επόμενο παιχνίδι. Πρώτα είναι η Ομόνοια και μετά θα έχουμε δύο μέρες για να κοιτάξουμε το παιχνίδι Κυπέλλου με την Ένωση. Τώρα κοιτάζουμε αποκλειστικά το παιχνίδι του Σαββάτου».

Για τους διεθνείς του ΑΠΟΕΛ: «Υπήρξε ένα διάστημα 10 ημερών εκτός ομάδας. Όλοι οι ποδοσφαιριστές ήταν σε εγρήγορση, πήραν αγωνιστικά λεπτά εκτός από τον Μπάλονγκ. Ήταν η πρώτη φορά που κλήθηκε στην Εθνική και η αυτοπεποίθηση του είναι στα ύψη. Είναι σημαντικό πλέον να έλθουν όλοι πίσω υγιείς και να έχει την ευχέρεια ο κύριος Τραμετσάνι να ετοιμάσει τα πλάνα του ενόψει της Ομόνοιας».

Για τα κριτήρια Μαρτίου: «Είμαστε στο στάδιο επανεξέτασης αν λείπει κάτι από τον φάκελο. Έχουν συμπληρωθεί τα πάντα. Είναι ένας φάκελος που μας δίνει ουσιαστικά και την αδειοδότηση για τα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Δηλώθηκε και η έδρα για την Ευρώπη που θα είναι το ΓΣΠ και θα καταθέσουμε τον φάκελο εντός χρονοδιαγράμματος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ