aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Ενόχληση ο Πολυκάρπου, ένιωσε αδιαθεσία ο Οκριασβίλι»

Πετεβίνος: «Ενόχληση ο Πολυκάρπου, ένιωσε αδιαθεσία ο Οκριασβίλι»

Για το δύσκολο εμπόδιο που καλείται να υπερβεί στο Τσίρειο κόντρα στον Άρη αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ. Ο Νεκτάριος Πετεβίνος χαρακτήρισε έκπληξη του πρωταθλήματος την «Ελαφρά Ταξιαρχία», ενώ μίλησε και για τα απρόοπτα με τις απουσίες των Πολυκάρπου και Οκριασβίλι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Κάθε παιχνίδι αυτού του πρωταθλήματος είναι τριπλής παραλλαγής, δεν υπάρχουν φαβορί. Σήμερα αγωνιζόμαστε απέναντι στην ομάδα έκπληξη του πρωταθλήματος. Ο Άρης είναι μια πάρα πολύ σταθερή και ποιοτική ομάδα. Είναι πάρα πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσηλωμένοι για να αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχει αποδείξει ότι τίποτα δεν της έχει χαριστεί στον αγωνιστικό χώρο. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη να αναρριχηθούμε βαθμολογικά», ήταν η αρχική τοποθέτηση και ακολούθως τοποθετήθηκε για τις απουσίες των Οκριασβίλι και Πολυκάρπου.

«Δυστυχώς μετρήσαμε άλλες δυο απώλειες το τελευταίο εικοσιτετράωρο. Στην προτελευταία προπόνηση είχε μια ενόχληση στον τετρακέφαλο του ο Πολυκάρπου, που τον αφήνει εκτός από αυτό το παιχνίδι και πιθανώς από το επόμενο. Είχαμε και ένα συμβάν σήμερα με τον Οκριασβίλι. Ένιωθε αδιαθεσία από χθες το βράδυ, περιμέναμε μέχρι και την τελευταία στιγμή αλλά δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει ο οργανισμός του, είναι καταπονημένος και έτσι έμεινε εκτός».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ