aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Ένα ματς ανάμεσα στις δύο πιο πετυχημένες ομάδες της Κύπρου»

Πετεβίνος: «Ένα ματς ανάμεσα στις δύο πιο πετυχημένες ομάδες της Κύπρου»

Στο ραδιόφωνο του Άστρα μίλησε ο Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος αναφέρθηκε στο αυριανό μεγάλο ντέρμπι με την Ομόνοια.

Ανάμεσα σε άλλα ο εκπρόσωπος Τύπου της ποδοσφαιρικής εταιρείας του ΑΠΟΕΛ ανέφερε:

Για το παιχνίδι: «Δικαίως είναι το παιχνίδι που κλέβει την παράσταση. Είναι ένα ματς ανάμεσα στις δύο πιο πετυχημένες ομάδες της Κύπρου. Ο προπονητής μας το χαρακτήρισε ως ξεχωριστό γι’ αυτό το λόγο».

Για το πού θα κριθεί: «Δεν μετρά η αγωνιστική φόρμα σε τέτοια ματς, μετρά το πάθος, ο κόσμος. Δεν προσφέρει κάτι άλλο από τρεις βαθμούς. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να τους πάρουμε, τους έχουμε ανάγκη».

Για την προϊστορία: «Δεν παίζει ρόλο η προϊστορία, παίζει ρόλο ποια ομάδα θέλει περισσότερο την νίκη. Η προϊστορία είναι καθαρά αριθμοί και τίποτα άλλο».

Για την αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων: «Οι δύο ομάδες είναι σε καλή φόρμα και περιμένουμε να δούμε ένα πολύ καλό παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα: «Περιμένουμε την ολοκλήρωση της προετοιμασίας. Όλοι είναι μέσα εκτός από τον Λάγο, ο οποίος θα εξεταστεί σήμερα αν θα προλάβει το ντέρμπι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ