Πετεβίνος: «Είτε λέγεται Χαλένιους, είτε Ντε Βινσέντι, είτε Σάβιτς…»

Στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος αναφέρθηκε στους ποδοσφαιριστές και στις συζητήσεις που πραγματοποιούνται με τη διοίκηση, όπως επίσης και στην θέση των γαλαζοκιτρίνων για την διακοπή του πρωταθλήματος.

Για την διακοπή και τη θέση του ΑΠΟΕΛ: «Είχε παρουσιαστεί ένα πρωτόκολλο που είχε σκοπό να τελειώσουμε το πρωτάθλημα. Υπήρχαν δύο παράμετροι που τέθηκαν ενώπιον του ΠτΔ και της επιδημιολογικής ομάδας. αυτές οι δύο παράμετροι ήταν ότι θα έπρεπε να αρχίσουμε τις ομαδικές προπονήσεις από τις 18/5 και ο τρόπος διαχείρισης κρούσματος. Οι απαντήσεις ήταν πως δεν υπήρχαν περίπτωση να άρχιζαν οι ομαδικές προπονήσεις πριν τις 9/6 και δεν συμφωνούσαν στον περιορισμό του κρούσματος μόνο αλλά και όλης της ομάδας. Η επιδημιολογική ομάδα λειτουργεί καλοπροαίρετα όμως αυτό ήταν εις βάρος του ποδοσφαίρου και στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Δημιουργήθηκε λανθασμένη εντύπωση γιατί πχ λέγαμε ως ΑΠΟΕΛ να συνεχιστεί το πρωτάθλημα και ψηφίσαμε να διακοπεί. Υπήρχαν κάποια δεδομένα».

Για τον Μερκή: «Θα ολοκληρώσουμε τις συναντήσεις με τους παίκτες. όταν έχουμε καταλήξει θα έχουμε ανακοίνωση. Θα συναντηθούμε μέσα στην εβδομάδα. Τα ίδια ισχύουν και στην περίπτωση του Αλωνεύτη. Δεν ξέρουμε από πού βγήκαν τα δημοσιεύματα για το μέλλον του».

Για τον Βούρο: «Είναι ποδοσφαιριστής μας μέχρι το 2022. Έχει εκφράσει μια σκέψη για αποχώρηση λόγω οικογενειακού ζητήματος. Δεν υπάρχει τίποτα καταληκτικό, είναι ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ. Αν προκύψει οτιδήποτε, ο ΑΠΟΕΛ θα κοιτάξει το όφελος της ομάδας μας. Έχει ενημερώσει τον πρόεδρο αλλά δεν είναι κάτι τελειωτικό. Χρειάζεται κάποιο χρόνο».

Για τις μειώσεις μισθών: «Με όλους έγινε μια συζήτηση σε ότι αφορά στο ενδεχόμενο να προχωρήσουμε σε διακανονισμό σε περίπτωση που επαναρχίσει το πρωτάθλημα. Τώρα, υπάρχει επιτροπή που μιλάει με κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά, με βάση τα οικονομικά δεδομένα που δόθηκαν από την διοίκηση. Κάθε περίπτωση είναι ιδιαίτερη. Υπάρχουν διάφορες παράμετροι, για ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο, που είναι δανεικοί κτλπ».

Για τους παίκτες που έχουν συμβόλαιο όμως θα συζητηθεί μείωση: «Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή».

Για τον Χελένιους: «Είτε για τον Χαλένιους, είτε για τον Ντε Βινσέντι, είτε για τον Σάβιτς για τον οποίο επίσης είδα κάποια δημοσιεύματα, δεν υπάρχει καμία εξέλιξη. Είναι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ».

Για τον Αποστολάκη και τον Σάντος: «Πρέπει να τους ανακοινώσουμε για να θεωρούνται ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ. Όταν θα ολοκληρωθεί το ελλαδικό πρωτάθλημα, θα προχωρήσουμε στις ανάλογες ανακοινώσεις».

Για τον Λαφράνς: «Έχει συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ. Εκφράστηκε από την Πάφο η επιθυμία για παραμονή του στην παφιακή ομάδα, όμως δεν συζητήθηκε ακόμη κάτι. Έχει άποψη ο Ουζουνίδης, έχει γνώση για το στάτους του καθενός. Υπάρχει αρκετός χρόνος ακόμη».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ