aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Είναι στο χέρι του κόσμου του ΑΠΟΕΛ»

Πετεβίνος: «Είναι στο χέρι του κόσμου του ΑΠΟΕΛ»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ρεκόρ διάθεσης εισιτηριών που «κυνηγούν» οι γαλαζοκίτρινοι.

Όσα δήλωσε ο Νεκτάριος Πετεβίνος:

Για τη βία στα γήπεδα: «Είναι ένα θέμα που απασχολεί πολύ την κοινωνία, η δική μας η θέση για τα μέτρα, τα μισά μέτρα αναφέρονται σε σχεδιασμό καταστολής και όχι πρόληψης και τα άλλα μισά είναι μέτρα που ακούμε εδώ και καιρό και ακόμη να εφαρμοστούν. Πάμε πίσω το 2018 όταν πάρθηκε η απόφαση για την κάρτα φιλάθλου, εμείς λέγαμε ότι είναι ένας νόμος που έχει εκπτώσεις στην εφαρμογή του και είναι δύσκολο να εφαρμοστεί. Ο νόμος αυτός ξεγυμνώνεται, πρέπει να καταλάβουν και οι αρμόδιοι ότι όταν δεν έχουμε τα κατάλληλα εργαλεία δεν μπορεί να εφαρμοστεί ο νόμος όπως πρέπει. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι η πρόληψη. Πιστώνουμε τη διάθεση της κυβέρνησης, όμως έπρεπε να έχει πρόθεση να γεμίζει τα γήπεδα και όχι να απειλεί για να τα αδειάσει. Έπρεπε να πουν ότι αυτοί που δεν μπορούν να ακολουθήσουν, να απομονωθούν, όχι όλος ο κόσμος, γιατί έτσι θα κερδίσει ο χουλιγκανισμός».

Για τα επεισόδια στο μπάσκετ: «Κάτι που είπε και ο Δημήτρης Χριστοφόρου, δεν γίνεται στο μπάσκετ να χαρακτηρίζεται ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες μέτριας επικινδυνότητας και στο ποδόσφαιρο να βλέπουμε ακόμη και ελικόπτερο να περνά για να ελέγχει ανάμεσα στις ίδιες ομάδες. Εμείς πάντα λέγαμε ότι το ορθότερο είναι με απλές προσεγγίσεις λογικές και αυτονόητες μπορούμε να κάνουμε βήματα μπροστά και να εφαρμοστούν τα σωστά μέτρα αλλά και να εκπαιδεύονται και αυτοί που πρέπει σωστά».

Για το ότι δεν έχουμε κάμερες στα κλειστά γήπεδα: «Όταν εμείς λέγαμε ότι ο νόμος της κάρτας δεν έχει αρκετά πράγματα που πρέπει, τότε κάποιες αποφάσεις πρέπει να παίρνονται πιο σωστά και από άτομα που πρέπει. Όταν λες θα έχεις κλειστό κύκλωμα όπως είναι στο ΓΣΠ με χωρητικότητα 20000 ατόμων και όταν λες ότι δεν θα έχεις σε κλειστό γήπεδο με 2000 κόσμο, τότε με ποια λογική λες ότι θα κάνεις έκπτωση, αφού τα ίδια 100 άτομα είναι και στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα άλλα αθλήματα».

Για την κατάκτηση του φούτσαλ: «Θέλουμε να συγχαρούμε ως διοίκηση του ΑΠΟΕΛ το τμήμα φούτσαλ του ΑΠΟΕΛ για ένα πολύ θεαματικό τελικό χτες, όπως και συγχαρητήρια στην ΑΕΛ. Ευτυχήσαμε να κερδίσουμε στα πέναλτι και να πανηγυρίσουμε ένα τρόπαιο, είναι τιμή και περηφάνια να κατακτούμε τίτλους».

Για το ματς με την ΑΕΚ: «Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο “ΑΕΚ Αρένα” κόντρα σε μία δύσκολη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ. Μοναδικός στόχος είναι να κερδίσουμε για να φτάσουμε πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου. Η προετοιμασία άλλαξε μορφή, επέστρεψαν όλοι οι διεθνείς, χθες ήταν όλοι παρόντες. Σήμερα όλοι όσοι είναι διαθέσιμοι. Δεδομένα εκτός είναι ο Γουίλερ και ο Δημήτρης Θεοδώρου που συνεχίζει να ταλαιπωρείται στη μέση, που πρέπει να δούμε πιο εντατικά το πρόβλημα του γιατί έμεινε εκτός αρκετό καιρό. Εκτός είναι και ο Κονσταντίνοφ, ο Μπεν αυξάνει συνεχώς εντάσεις και τις πιθανότητες του να βρεθεί στην αποστολή, για τον Δώνη οι πιθανότητες είναι στο να μην προλάβει το ματς».

Για το ρεκόρ του ΑΠΟΕΛ: «Έχουμε ξεπεράσει τις 100 χιλιάδες εισιτήρια, πρέπει να έχουμε μέσο όρο πάνω από 8 χιλιάδες. Το ρεκόρ μας είναι στις 141 χιλιάδες και είναι κάτι που μπορούμε να κάνουμε. Τώρα για να σπάσουμε το ρεκόρ και της Ομόνοιας που είναι στις 162 χιλιάδες πρέπει να παίρνουμε πάνω από 12 χιλιάδες κόσμο σε κάθε παιχνίδι. Είναι στο χέρι του κόσμου του ΑΠΟΕΛ. Είναι κάτι εφικτό».

Για την υπόθεση Πουρσαϊτίδη που δικαιώθηκε το ΑΠΟΕΛ: «Δεν αναφέρομαι σε τέτοια θέματα, ήταν μια υπόθεση που την εξέτασε το CAS και πήρε την απόφαση του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ