aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Είναι καλό για μας που δεν ξεχώρισε κάποια ομάδα»

Πετεβίνος: «Είναι καλό για μας που δεν ξεχώρισε κάποια ομάδα»

Οι δηλώσεις του Νεκτάριου Πετεβίνου πριν από το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με την ΠΑΕΕΚ, που θα αρχίσει σε λίγο (19:00) και θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ:

«Είπαμε ότι η διοργάνωση του κυπέλλου είναι διαφορετικός θεσμός, ξεκινούσαμε εν λευκώ, αφήσαμε ο,τιδήποτε αρνητικό στο πρωτάθλημα πίσω μας και πήραμε την ουσία. Αυτό πρέπει να ψάξουμε γνεικότερα και σήμερα και στα επόμενα παιχνίδια, την ουσία, όχι τις εντυπώσεις. Είμαστε μια ομάδα που δεν πήραμε βαθμό άρα το πιο σημαντικό πράγμα είναι να παίρνεις τους βαθμούς.

Εμείς δεν μπορούμε και καμιά ομάδα δεν μπορεί να λαμβάνει υπόψη το όνομα για να θεωρεί τον εαυτό της φαβορί ή αουτσάιντερ, δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, η ΠΑΕΕΚ απέδειξε ότι πρέπει να ιδρώσεις για να της πάρεις βαθμούς και δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό σήμερα.

Οι βαθμοί και η ψυχολογία είναι το ζητούμενο. Αν μου πεις ότι μπορώ να πάρω αυτά τα δύο δεν θα ζητήσουμε τίποτα άλλο. Κοιτάζοντας τη βαθμολογία, μια ομάδα έχει το απόλυτο. Συνδυάζει την ουσία με σωστό μέρος τη σωστή στιγμή, τύχη, συγκυρίες, αυτά όλα χρειάζονται για να πάρεις αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει η ομάδα που έχει ξεχωρίσει ακόμα, αυτό είναι καλό για εμάς που είμαστε πίσω. Αλλά πρέπει να παίρνουμε βαθμούς για να μπορούμε να ορίζουμε μόνοι μας την τύχη μας.

Η λέξη είναι μία. Ομάδα. Μπορεί να έχεις πολλούς παίκτες με ατομική ποιότητα όμως το μυστικό της επιτυχίας είναι να έχεις καλή ομάδα. Αυτό προσπαθούμε να γίνουμε, στάθηκε και ο προπονητής στις δηλώσεις του σε αυτό το πράγμα. Το ζητούμενο είναι να είσαι καλή ομάδα κι όταν είσαι, πετυχαίνεις αυτό που θέλεις. Όταν έχεις πολλούς ποιοτικούς παίκτες αλλά δεν είσαι ομάδα δεν κάνεις τίποτα. Ο χρόνος είναι εχθρός αλλά και φίλος αυτή τη στιγμή και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το στοίχημα μαζί του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ