aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Είναι αδικαιολόγητο...»

Πετεβίνος: «Είναι αδικαιολόγητο…»

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος μιλώντας, μετά από το 0-0 απέναντι στον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι, είπε αρχικά: «Πρέπει να δούμε ποια είναι πραγματικότητα, πρέπει να συμβιβαστούμε με το αποτέλεσμα και την αδυναμία να τελειώσουμε φάσεις. Είχαμε 14 τελικές και δεν σκοράραμε. Πρέπει να συμβιβαστούμε και με τη βαθμολογία. Να βρούμε τα λάθη και να κοιτάξουμε μπροστά όπως είπε ο Πραξιτέλης (σ.σ. Βούρος). Πλέον τα λόγια είναι πολυτέλεια. Το να λέμε συνέχεια ότι πρέπει να διορθώσουμε πράγματα, πρέπει να τελειώσει».

Και πρόσθεσε: «Ό,τι πρέπει να κάνουμε, πρέπει να το κάνουμε άμεσα και ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του. Είναι αδικαιολόγητο να μην δείχνουμε ψυχραιμία και να μας καταβάλει το άγχος. Σπαταλήσαμε ένα ημίχρονο Πρέπει να συμβιβαστούμε με την αδυναμία που δείξαμε. Όταν έχεις αντίπαλο πλέον και τον χρόνο, θα παθαίνεις τέτοιες ζημίες βαθμολογικές. Είναι καθαρό ότι η ψυχολογία σήμερα είναι ένας τομέας που μας επηρέασε. Αν δεν έχεις ψυχραιμία δεν τελειώνεις τις φάσεις και υπήρχαν αρκετές τέτοιες φάσεις σήμερα».

Αν υπάρχει πρόβλημα με τη ψυχολογία των παικτών, κατέληξε: «Στο ποδόσφαιρο όταν νοιώθεις την πίεση θα πρέπει να μπορείς να αποδεικνύεις ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ