aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Είχαμε ενδείξεις για κρούσματα, αναμένουμε τα αποτελέσματα»

Πετεβίνος: «Είχαμε ενδείξεις για κρούσματα, αναμένουμε τα αποτελέσματα»

Ενδείξεις για νέα κρούσματα κορωνοϊού υπάρχουν στον ΑΠΟΕΛ, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων Νεκτάριος Πετεβίνος, μιλώντας στον Super Sport FM. Περιμένουν τα αποτελέσματα για να δουν πως θα προχωρήσουν, ενόψει του αγώνα με την ΠΑΕΕΚ και το ενδεχόμενο αναβολής.

Όσα δήλωσε ο Νεκτάριος Πετεβίνος:

Αρχικά είπε: «Η εικόνα που συμβαίνει στον ΑΠΟΕΛ είναι ότι συμβαίνει και στην υπόλοιπη κοινωνία. Έχουμε δώσει εντολές σε όλα τα μέλη μας να είναι πάρα πολύ προσεχτικά, να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει στον απόλυτο βαθμό. Και αυτή τη στιγμή που μιλάμε, είχαμε κάποιες ενδείξεις για ύποπτα κρούσματα και αναμένουμε τα αποτελέσματα για να δούμε πως προχωρούμε, και εννοώ ενόψει του αγώνα με την ΠΑΕΕΚ και το ενδεχόμενο αναβολής.

Ακόμη δεν έχουμε τέσσερα επιβεβαιωμένα κρούσματα του Καταλόγου Α’, αναμένουμε τα σημερινά αποτελέσματα. Αν δεν επηρέαζε τα αγωνιστικά πλάνα του προπονητή, τότε καμιά ομάδα δεν θέλει αναβολή. Το θέμα δεν είναι αν θέλουμε ή αν δεν θέλουμε, αλλά τι μπορούμε. Αν οι απουσίες κρουσμάτων δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν το πλάνο του προπονητή, τότε θα ζητήσουμε. Ακόμη δεν ξέρουμε τα δεδομένα, θα δούμε και θα μετρήσουμε γιατί πλέον θα είναι θέμα αριθμού.

Τουλάχιστον από τις δικές μας περιπτώσεις, όποιος αντιμετωπίζει αυτή την ασθένεια την αντιμετωπίζει με ήπια συμπτώματα. Τουλάχιστον στο ποδόσφαιρο θα πρέπει να απελευθερώνονται οι παίκτες τέτοιων περιπτώσεων νωρίτερα από τις 10 ημέρες. Αυτό το πράγμα τους φέρνει άλλες 15 ημέρες πίσω. Αν είναι ήπια τα συμπτώματα, αν είναι αρνητικός κάποιος παίκτης στις πέντε ημέρες, νομίζω θα μπορεί να επιστρέψει».

Για το πως επηρεάζουν μια ομάδα οι απουσίες λόγω κορωνοϊού: «Η ομάδα μας πέρσι έκανε τρεις ήττες λόγω του προβλήματος με τον κορωνοϊό και αυτές οι ήττες στοίχησαν την είσοδο στην εξάδα και την Ευρώπη κατ’ επέκταση. Είναι σημαντικό μια ομάδα να μην αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα, γιατί μπορεί να της στοιχήσει ολόκληρη τη χρονιά, όπως σε εμάς πέρσι».

Για τη σημασία της νίκης επί της Ομόνοιας: «Αυτό το οποίο θέλουμε να έχουμε σε κάθε παιχνίδι είναι τον ΑΠΟΕΛ που βλέπαμε που να συνδιάζει την ουσία. Δεν κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι, όμως είμασταν πάρα πολύ έξυπνοι τακτικά και οι παίκτες που αγωνίστηκαν έβγαλαν το καλύτερο. Αν συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Για τα μετεγγραφικά: «Η πολιτική μας δεν έχει αλλάξει μέχρι στιγμής. Υπάρχει η πρόθεση να αποκτήσουμε έναν κεντρικό αμυντικό και από εκεί και πέρα τίποτα δεδομένο».

Για το ενδεχόμενο αναβολής του ντέρμπι με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ: «Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση άκουσα ότι έχει ήδη οκτώ κρούσματα, εκ των οποίων τα επτά ανακοινώθηκαν χθες. Εδώ δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο, όχι στο ντέρμπι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ