aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Δυστυχώς, είναι κάτι που στοιχίζει στον ΑΠΟΕΛ»

Πετεβίνος: «Δυστυχώς, είναι κάτι που στοιχίζει στον ΑΠΟΕΛ»

Με αφορμή την αναμέτρηση του Σαββάτου με αντίπαλο τον Άρη, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM. Αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο ματς, αλλά επίσης και στην ποινή της ΟΥΕΦΑ, σχολιάζοντας ότι: «Δυστυχώς είναι κάτι που στοιχίζει στον ΑΠΟΕΛ και οικονομικά, αλλά κι απ’ την άποψη ότι θα στερηθεί την απουσία κάποιων οπαδών του».

Όσα δήλωσε ο Νεκτάριος Πετεβίνος:

Για το ματς με τον Άρη: «Θα έλεγα ότι ο Άρης δίνει μια συνέχεια στην περσινή του παρουσία, έχει ενισχυθεί σημαντικά με διψήφιο αριθμό ποδοσφαιριστών. Υπάρχει και το γεγονός ότι είναι μια ομάδα που για μας θα έχει άγνωστα στοιχεία, κάτι όμως που μπορούν να πουν κι από πλευράς Άρη. Δεν παύει να παραμένει αυτή η ανταγωνιστικότητα. Παρότι δεν χάσαμε πέρσι, την ίδια ώρα δεν μπορέσαμε να τον κερδίσουμε στο ΓΣΠ. Θεωρούμε ότι θα είναι ένας δύσκολος αγώνας με υψηλές εντάσεις. Θέλω να ευελπιστώ ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Κάθε βαθμός σε αυτό το πρωτάθλημα, είτε είναι ένας είτε τρεις θα αποτελούν χρυσάφι. Το λέω αυτό γιατί είμαστε η ομάδα που της στοίχησε περισσότερο το να είχαμε ένα περισσότερο βαθμό πέρσι. Είτε κερδίσουμε τον Άρη είτε την οποιαδήποτε άλλη ομάδα, οι τρεις βαθμοί είναι τρεις βαθμοί. Αυτή τη στιγμή είναι σημαντικό να μην χάνεις και να προσθέτεις βαθμολογία. Το να μην χάνεις είναι καλό, αλλά το να κερδίζεις είναι αυτό που μπορεί να σε οδηγήσει στο πρωτάθλημα. Και γιατί αυτός είναι ο στόχος μας, σε κάθε παιχνίδι θα παλεύουμε για τους τρεις βαθμούς».

Για τον κόσμο: «Αυτή τη στιγμή η προπώληση είναι στις 8 χιλιάδες. Με την Πάφο είχαμε κοντά στις 9 χιλιάδες και θέλω να πιστεύω ότι σε αυτό το παιχνίδι θα έχουμε πάνω από δέκα χιλιάδες. Αυτό για να συμβεί πρέπει να έχουμε σήμερα και αύριο υψηλές προπωλήσεις. To πιο σημαντικό είναι να νιώθει η ομάδα τον κόσμο».

Για την ποινή της UEFA: «Αυτές οι ποινές είναι τιμές που γνωρίζουμε και που αυξάνονται σε ύψος, σε σχέση με την προϊστορία που έχεις. Γιατί είχαμε θέμα φωτοβολίδων και καπνογόνων, ουσιαστικά κτίζεται η ποινή και φτάνει σε μια υψηλότερη. Δυστυχώς είναι κάτι που στοιχίζει στον ΑΠΟΕΛ και οικονομικά αλλά κι απ’ την άποψη ότι θα στερηθεί την απουσία κάποιων οπαδών του. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, θα το αντιμετωπίσουμε και προχωράμε μπροστά».

Αγωνιστικά νέα: «Σήμερα είναι η μέρα κριτήριο για όλους. Ευελπιστώ ότι δεν θα μας προκύψει κάποιο πρόβλημα και το λέω αυτό γιατί την προηγούμενη αγωνιστική είχαμε δύο προβλήματα της τελευταίας στιγμής με Βιγιαφάνες και Σαρφό. Σήμερα θα αποφασίσει ο προπονητής αν και οι τέσσερις ποδοσφαιριστές, Κοσταντίνοφ, Σαρφό, Ντβάλι και Σατσιά θα είναι στην αποστολή. Θα πρέπει να ανάψουν πρώτα το πράσινο φως το ιατρικό επιτελείο και ο γυμναστής εκγύμνασης και στη συνέχεια εναπόκειται στον προπονητή αν θα τους συμπεριλάβει στην αποστολή.

Για τον Δώνη: «Είναι μια διαφορετική περίπτωση αυτή του Δώνη. Συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις, αξιολογείται από το σύστημα μετρήσεων, θα αξιολογηθεί σήμερα, αλλά είναι λίγες οι πιθανότατες του να είναι στην αποστολή».

Για τον Κβιλιτάια: «Από τη στιγμή που έπαιξε στο προηγούμενο παιχνίδι, αντιλαμβάνεστε ότι είναι στη σταδιακή επαναφορά του σε ρυθμούς αγώνα. Την ίδια ώρα είναι σημαντικό να πω ότι δεν μπορείς να ρισκάρεις, στο να μπαίνεις στη λογική για το πότε θα αρχίσει βασικός ο Κβιλιτάια γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος να δημιουργηθεί νέο πρόβλημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ