aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Δύσκολο το έργο μας», Παπαδόπουλος: «Από τις πιο δύσκολες κληρώσεις»

Πετεβίνος: «Δύσκολο το έργο μας», Παπαδόπουλος: «Από τις πιο δύσκολες κληρώσεις»

ΑΠΟΕΛ και Άρης θα «συγκρουστούν» με έπαθλο μια θέση στην οκτάδα του κυπέλλου Coca – Cola. Στις δηλώσεις τους οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων παραδέχθηκαν τη δυσκολία του εγχειρήματός τους, όμως τόνισαν τη δίψα για διάκριση στο θεσμό.

Νεκτάριος Πετεβίνος: «Η κλήρωση μας έφερε να αντιμετωπίσουμε μία από τις νέες δυνάμεις του κυπριακού ποδοσφαίρου. Ο Άρης αποτελεί μία πολύ σταθερή ομάδα σε ψηλό επίπεδο και το έργο μας θα είναι δύσκολο. Θέλουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο και το έχουμε καταφέρει πάρα πολλές φορές. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις κατακτήσεις. Ο Άρης μας κέρδισε στο ΓΣΠ. Προσδοκούμε ότι θα είναι ένα παιχνίδι με γεμάτες εξέδρες. Καλούμε τον κόσμο να είναι εκεί».

Κώστας Παπαδόπουλος: «Ο θεσμός του κυπέλλου μας ενδιαφέρει, θέλουμε να προχωρήσουμε. Έχουμε μπροστά μας το εμπόδιο του ΑΠΟΕΛ, μία από τις πιο δύσκολες κληρώσεις που θα μπορούσαν να μας τύχουν και μάλιστα εκτός έδρας. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για την πρόκριση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ