aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Δεν υπήρχε παρεξήγηση...»

Πετεβίνος: «Δεν υπήρχε παρεξήγηση…»

Για όλα τα θέματα που αφορούν τον ΑΠΟΕΛ μίλησε στην εκπομπή «Μαγκαζίνο των Σπορ» του Sports1 ο εκπρόσωπος Τύπου της ποδοσφαιρικής εταιρείας, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Στόχος μας είναι έτσι κι αλλιώς η νίκη. Γνωρίζουμε ότι μια νίκη μπορεί να φέρει επιπλέον δυναμική. Είναι απέναντι σε μια ομάδα που έχει πετύχει το απόλυτο, όμως εμείς πάμε σε κάθε γήπεδο με στόχο την επικράτηση».

Για το θέμα με τα εισιτήρια: «Δεν υπήρχε παρεξήγηση και γι’ αυτό στο τέλος της ημέρας ισχύει η μέθοδος ταυτοποίησης χωρίς να επιτρέπεται να παραδίδονται τα στοιχεία των φιλοξενούμενων οπαδών στις αρχές του σταδίου. Σε λίγο θα αρχίσει η προπώληση».

Για τα της προετοιμασίας: «Η ομάδα προετοιμάζεται με στόχο τη νίκη. Όλοι οι ποδοσφαιριστές τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή και αύριο ολοκληρώνεται η προετοιμασία».

Για το αν έφερε προβληματισμό η εμφάνιση με τον Εθνικό: «Αυτό είναι υποκειμενικό. Αυτό που χρειαζόμαστε με την ΑΕΚ είναι τους τρεις βαθμούς. Αγωνίζονται οι δύο καλύτερες ομάδες, που διεκδικούν το πρωτάθλημα τα τρία τελευταία χρόνια, και για να κερδίσει κάποιος χρειάζεται καλή εμφάνιση. Άλλες φορές μπορεί να δεις ένα ντέρμπι με πολύ καλό ποδόσφαιρο και άλλες φορές να κρίνονται από μια λεπτομέρεια. Το ζητούμενο είναι ποιος θα πάρει τους βαθμούς. Αγωνιζόμαστε σε δύο μέτωπα με ψηλές απαιτήσεις και καταφέραμε να αντεπεξέλθουμε. Καλούμαστε να εμφανιζόμαστε ανάλογα με τις συνθήκες του αγώνα».

Για τη διάθεση των εισιτηρίων: «Αποφασίστηκε να παραχωρηθεί το 10%. Σαφώς τα εισιτήρια είναι λίγα, είναι 720 εισιτήρια. Επίσημα δεν είπε κανείς ότι θα είχε δοθεί το 20%».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ