aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Δεν υπάρχει δικαιολογία. Να κοιτάξουμε την επόμενη χρονιά»

Πετεβίνος: «Δεν υπάρχει δικαιολογία. Να κοιτάξουμε την επόμενη χρονιά»

Εμφανώς απογοητευμένος ήταν ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, μετά την ήττα με 3-1 από την Ανόρθωση που έφερε τον αποκλεισμό από το κύπελλο. Ο Νεκτάριος Πετεβίνος τόνισε ότι δεν υπάρχει δικαιολογία για την αποτυχημένη σεζόν, ενώ σημείωσε πως επιβάλλεται να αγωνιστεί η ομάδα με αξιοπρέπεια στους επόμενους αγώνες κοιτάζοντας την επόμενη χρονιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Πρέπει να κοιτάξουμε την αλήθεια στα μάτια και να πάρουμε σαν βάση μας μια λέξη που ανέφερε ο προπονητής: αξιοπρέπεια. Έχουμε άλλα 7 ματς πρωταθλήματος τα οποία πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε για να τελειώσουμε τη χρονιά με όσους περισσότερους βαθμούς. Ότι και αν πεις στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ δεν μπορείς να παρουσιάσεις δικαιολογία γιατί δεν υπάρχει δικαιολογία. Ξεκινήσαμε και για τους δύο στόχους και παίζουμε στο δεύτερο γκρουπ και δεν είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα που ουσιαστικά ολοκληρώνει την προσπάθεια για ευρωπαϊκή συμμετοχή. Δυστυχώς ότι λάθος κάναμε το πληρώναμε και δείξαμε ότι έχουμε θέματα που πρέπει να λύσουμε και μπροστά. Πρέπει να δούμε την επόμενη μέρα. Να δώσω συγχαρητήρια στην Ανόρθωση, μας κέρδισε δύο φορές και έπαιξε όπως έπρεπε για να περάσει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ