aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Δεν θα δεχθούμε μεταφορά. Δεν είμαστε εδώ να μας κοροϊδεύουν»

Πετεβίνος: «Δεν θα δεχθούμε μεταφορά. Δεν είμαστε εδώ να μας κοροϊδεύουν»

Τα όσα κωμικοτραγικά εκτυλίσσονται το τελευταία τετραήμερο μετά το ντέρμπι Ομόνοιας – ΑΠΟΕΛ με τις λανθασμένες συλλήψεις και το μπαλάκι ευθυνών που αφήνει ξεκάθαρα εκτεθειμένα τα αρμόδια σώματα και τη λειτουργία της κάρτας φιλάθλου σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ. Ο Νεκτάριος Πετεβίνος μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM (95.0) ανέφερε πως οι γαλαζοκίτρινοι δεν είναι διατεθειμένοι να αποδεχθούν τη μεταφορά του αρχείου της κάρτας φιλάθλων στα σωματεία.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό μέρος, αναφέρθηκε στο βεβαρυμμένο πρόγραμμα της ομάδας και σημείωσε πως ο Πραξιτέλης Βούρος θα μείνει εκτός αποστολής στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ώστε να έχει χρόνο να αποθεραπευτεί πλήρως.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για το μπάχαλο με τις συλλήψεις: «Θεωρώ ότι υπάρχει ένα πάρα πολύ σοβαρό θέμα που είναι προτεραιότητα σε σχέση με το αγωνιστικό κομμάτι. Αυτά που συμβαίνουν το τελευταίο τριήμερο, εμείς τα έχουμε υπογραμμίσει εδώ και αρκετό καιρό. Δεν είμαστε μάντης κακών, ούτε πιο έξυπνοι από τους υπόλοιπους. Απλά επειδή είμαστε καθημερινά στα γήπεδα και ξέρουμε τα προβλήματά, σε σχέση με άλλους που δεν είναι καθημερινά στο γήπεδο. Είναι δυσάρεστο να ακούς τους αρμόδιους να μην αντιλαμβάνονται. Έχουμε φτάσει στο σημείο να σκεφτόμαστε αν υπήρξε λάθος σύλληψη προ κάρτας και δεν υπήρξε. Στο ΑΠΟΕΛ – Ντουντελάνζ έγινε δύο φορές και στο Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ τρεις. Είναι ένα σύστημα που δεν λειτουργεί. Έχουν γίνει συλλήψεις και τα προηγούμενα χρόνια από τις κλειστές κάμερες. Πλέον δίνεται το υλικό από τους χειριστές στους ανακριτές, οι οποίοι κατέληξαν σε έξι φωτογραφίες, δόθηκαν στον ΚΟΑ. Ο ΚΟΑ περνούσε τις φωτογραφίες στα αρχεία για να διαπιστώσει ποιος είναι ο καθένας. Είναι αστείο να χρησιμοποιούμε το γεγονός ότι από την ταυτοποίηση μπορούν να καταλάβουν ποιος έκανε το οτιδήποτε».

Για τη σύσκεψη στο Υπουργείο: «Αν η σύσκεψη θα έχει ως αποτέλεσμα τη μεταφορά αρχείων στις ομάδες, τότε εμείς δεν θα είμαστε εδώ για να μας κοροϊδεύουν. Δεν υπάρχουν τα όργανα, οι κάμερες υψηλής ευκρίνειας και η πραγματική βούληση. Το σύστημα έχει εκτεθεί και εμείς δεν θα το δεχτούμε πλέον παρόλο που υπήρξε μέσα στις προτάσεις μας. Ξέρουμε το πώς θα συμπεριφερθεί ο κόσμος σε κάθε κερκίδα. Πολύς κόσμος δεν πάει στο γήπεδο λόγω της κάρτας. Δεν φταίει μόνο η κάρτα, αλλά την εφάρμοσαν χωρίς στρατηγικό πλάνο και ο κ. Υπουργός δεν μπορεί να λέει ότι η κάρτα πέτυχε».

Για τις λανθασμένες συλλήψεις που έγιναν: «Το πιο τραγικό είναι ότι προ της κάρτας το ποσοστό συλλήψεων ήταν σωστό. Πλέον εμείς έχουμε έναν στους τρεις  στις συλλήψεις. Υπάρχει αδυναμία της αστυνομίας. Πουθενά στον κόσμο δεν ξαναέγινε κάτι τέτοιο».

Για τα αγωνιστικό νέα και το βαρυφορτωμένο πρόγραμμα: «Αν κάτσει κάποιος να δει το πρόγραμμα υπάρχει αγώνας-αποθεραπεία-προπόνηση-αγώνας, λες και είμαστε στο NBA. Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, είναι μια ομάδα που δεν μπορείς να την υποτιμήσεις. Εντυπωσιάζει στο δημιουργικό κομμάτι. Αυτή την στιγμή είναι μόνο ο Βούρος αμφίβολος. Ο Γκέντσογλου και ο Ζοαοζίνιο προπονούνται κανονικά. Έχει αποφασιστεί να δοθεί λίγος χρόνος αποκατάστασης στον Βούρο για το πρόβλημα που αντιμετώπισε, οπότε θα είναι εκτός. Ο Ιωάννου είναι κανονικά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ