aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Δεν περιμένουμε τρομοκράτες, αλλά φιλάθλους»

Πετεβίνος: «Δεν περιμένουμε τρομοκράτες, αλλά φιλάθλους»

Κοσμοσυρροή σημειώθηκε έξω από το ΓΣΠ καθώς τα μέτρα της Αστυνομίας είναι δρακόντεια και ο έλεγχος των φίλων του ΑΠΟΕΛ που προσέρχονται για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με την Μπερ Σεβά πρωτοφανή. Μιλάμε για πρωτόγνωρες καταστάσεις, καθότι όλος κόσμος στο ΓΣΠ παραμιλούσε… Και εννοείται ότι δεν μπορούν να περάσουν εύκολα οποιεσδήποτε τσάντες με αντικείμενα χωρίς να γίνει ενδελεχής έλεγχος.

Το γεγονός προκάλεσε την αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριου Πετεβίνου, ο οποίος με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,  ανέφερε πως στο γήπεδο δεν περιμένουν τρομοκράτες αλλά φιλάθλους.

Διαβάστε επίσης: Oυρές, έλεγχος και φωνές: «Δεν πάμε στον πόλεμο…»

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νεκτάριου Πετεβίνου: «Το κυριότερο που ζητήσαμε στις συσκέψεις ασφαλείας είναι την αύξηση των σημείων ελέγχου για να επιταχύνεται η είσοδος. Ακόμα και τώρα ζητούμε από την αστυνομία να επιταχύνει τον έλεγχο αφού στο γήπεδο δεν περιμένουμε τρομοκράτες αλλά φιλάθλους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ