aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Δεν μας απασχολεί η κατάσταση της ΑΕΚ»

Πετεβίνος: «Δεν μας απασχολεί η κατάσταση της ΑΕΚ»

Για όλα τα θέματα που αφορούν το ΑΠΟΕΛ μίλησε στην εκπομπή «Μαγκαζίνο των Σπορ» του σταθμού Sports1 ο Νεκτάριος Πετεβίνος.

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Υπάρχουν ακόμα πέντε αγωνιστικές και δέκα παιχνίδια στα πλέι οφ. Στη δεύτερη θέση είναι και η ΑΕΛ άρα αν κερδίσει την ΑΕΖ η διαφορά δεν θα αλλάξει. Για το αν με ενδεχόμενη νίκη βγαίνει νοκ-άουτ η ΑΕΚ, δεν μπορώ να συμφωνήσω. Υπάρχουν παραδείγματα μεγάλων ανατροπών, πριν από τρία χρόνια ανατρέψαμε διαφορά έξι βαθμών τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές. Έχουμε να φιλοξενήσουμε μια ομάδα που προέρχεται από απώλειες, η δική μας προσέγγιση είναι να επεκτείνουμε το νικηφόρο σερί. Αφορά τη δική μας ομάδα και είναι το μόνο που σκεφτόμαστε».

Για την αγωνιστική κατάσταση της ΑΕΚ: «Εμείς προετοιμαζόμαστε για την καλύτερη ΑΕΚ που υπάρχει, γνωρίζοντας ότι έχει ψηλά κίνητρα. Δεν μας απασχολεί η κατάσταση της ΑΕΚ, δεν το σκεφτόμασε. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο και θέλουμε με νίκη να αποκομίσουμε πλεονέκτημα. Μπορεί να ρισκάρει περισσότερο. Η δική μας απόδοση θα κρίνει την κατάκτηση των τριών βαθμών».

Για τα αγωνιστικά: «Ο Μιλάνοφ είναι στο ιατρικό δελτίο. Θα είναι εκτός αποστολής».

Για τον Μπαράλ: «Και ο Μπαράλ και ο Βάντερ προπονήθηκαν κανονικά, είναι θέμα αξιολόγησης και ποιοι ταιριάζουν στο πλάνο».

Για τον κόσμο: «Η προπώληση έχει ξεπεράσει τις 10 χιλιάδες. Ευελπιστούμε ότι μπορούμε να φτάσουμε τις 12. Θα είναι η μεγαλύτερη προσέλευση φέτος σε αγώνα πρωταθλήματος. Οι δυνατότητες του κόσμου είναι πολύ μεγαλύτερες. Η ομάδα είναι συνεπής στα θέλω του ΑΠΟΕΛίστα. Είναι υποχρέωση του να παρουσιάζεται στις κερκίδες σε όλα τα παιχνίδια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ