aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Δεν καταλαβάμε γιατί διαμαρτύρονται, προσπαθούν να χρυσώσουν το χάπι»

Πετεβίνος: «Δεν καταλαβάμε γιατί διαμαρτύρονται, προσπαθούν να χρυσώσουν το χάπι»

Στα παράπονα που εξέφρασε ο Απόλλων, δια στόματος του εκπροσώπου Τύπου τού, Φανούριου Κωνσταντίνου, απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος. Όπως ανέφερε, οι γαλαζοκίτρινοι δεν καταλαβαίνουν γιατί διαμαρτύρονται στην ομάδα της Λεμεσού, τονίζοντας ότι είναι δικαίωμα της κάθε ομάδας να προσπαθεί να… χρυσώσει το χάπι.

Ο ίδιος ο προπονητής Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ… απάντησε στον Απόλλωνα, είπε ολοκληρώνοντας.

Όσα δήλωσε ο Νεκτάριος Πετεβίνος:

«Οι δηλώσεις του επίσημου Απόλλωνα δεν ήταν για το παιχνίδι. Δεν καταλάβαμε για ποιον λόγο διαμαρτύρονται. Δικαίωμα της κάθε ομάδας να προσπαθεί να χρυσώσει το χάπι. Πήραμε μια απάντηση από τον προπονητή του Απόλλωνα. Είναι ένας έμπειρος άνθρωπος που ήρθε από άλλο πρωτάθλημα, όπου δεν χωράνε δικαιολογίες. Θα σταθώ σε αυτό που είπε, ότι δεν είναι περήφανος με το πώς έπαιξαν. Αυτή η αδικία είτε σε εισαγωγικά είτε χωρίς που μας κυνηγά, κάποια στιγμή θα σπάσει σε σχέση με την γκίνια που έχουμε. Αγωνιστήκαμε απέναντι σε μια ομάδα που πρωτοπορεί αλλά ήρθε για να έχει οποιοδήποτε βαθμολογικό κέρδος και τα κατάφερε.

Αν υπάρχει μια μομφή για τη διαιτησία, που δεν είνια ουσιώδης με την απόδοση του διαιτητή αλλά με το ποδόσφαιρο που θέλουμε να βλέπουμε, είναι ότι επέτρεπε σε κάθε κόρνερ του Απόλλωνα να περνά ένα λεπτό αγώνα. Ήταν ευδιάκριτο πως βολεύονταν πάρα πολύ, μπήκαν μπροστά στο σκορ με τη μοναδική τους φάση εντός εστίας και προσπάθησαν να το εκμεταλλευτούν. Εμείς δεν παίζουμε για την ισοπαλία αλλά για τη νίκη. Μας ενοχλεί να προσπαθούν να βρουν οποιαδήποτε δικαιολογία είτε στα αυτιά των δικών τους οπαδών είτε άλλων και προσπαθείς να καταλάβεις αλλά μένεις με την απορία. Μακάρι να είναι καλά ο κ. Τσόρνιγκερ φέρνει ένα νέο πνεύμα στην ομάδα και απάντησε στον επίσημο Απόλλωνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ