aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Δεν είμαστε κοντά με κανένα» (σχόλιο για Ζαχίντ, Τάαμαρι, Ιωάννου)

Πετεβίνος: «Δεν είμαστε κοντά με κανένα» (σχόλιο για Ζαχίντ, Τάαμαρι, Ιωάννου)

Για όλα τα ανοικτά… μέτωπα που βρίσκονται ενώπιον του ΑΠΟΕΛ μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων (Super Sport FM 104.0). Ο Νεκτάριος Πετεβίνος αναφέρθηκε στους ευρωπαϊκούς αγώνες και στις διαδικασίες που απαιτούνται λόγω του κορωνοϊού, στα αγωνιστικά δεδομένα αλλά και στις μετεγγραφές, τονίζοντας πως μέχρι στιγμής δεν είναι κοντά σε συμφωνία με κάποιον παίκτη.

Αναλυτικά:

Για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια: «Είναι η αλήθεια ότι μπορεί κάποιος να μας βάλει την ετικέτα του φαβορί. Αντιλαμβάνεστε όμως πως σε αυτές τις φάσεις με τις ιδιαιτερότητες, δεν παύει από το να υπάρχει ψηλή επικινδυνότητα. Ποτέ δεν μπορείς να νιώθεις σίγουρος για τίποτα. Είμαστε σε αναμονή δεν μπορούμε να αναλύσουμε έναν αντίπαλο, αλλά και τους δύο μέχρι την επόμενη Πέμπτη. Να λύσουμε κι όλα τα άλλα θέματα με το ταξίδι αφού το ματς είναι εκτός έδρας. Είναι άλλα τα δεδομένα στο Σαν Μαρίνο κι άλλα στο Κόσοβο. Δεν έχουμε ενημέρωση ακόμη. Η διαδικασία που υπάρχει, είναι η συμφωνία με συγκεκριμένη εταιρεία που διατηρεί χημεία σε όλες τις χώρες. Πρέπει να φορτώνουμε τα αποτελέσματα των τεστ ώστε να εγκρίνονται από την UEFA. Για το Σαν Μαρίνο πρέπει να γίνονται και εκεί τεστ. Είναι παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν το αγωνιστικό. Ταξιδέψαμε πολύ στο παρελθόν, επιλέγουμε τσάρτερ πτήσεις, απομονωμένα ξενοδοχεία. Όμως υπάρχουν κι άλλα θέματα τώρα, κυρίως υγειονομικά. Είναι σημαντικό όμως να παρουσιαστούμε έτοιμοι και να πάρουμε την πρόκριση».

Για την προετοιμασία: «Είναι ικανοποιημένος ο προπονητής. Σε σχέση με τα δεδομένα, η ομάδα γεμίζει, δεν έχει εκκρεμότητες. Ο Μπεν Σαχάρ έχει μπει στις προπονήσεις, θα δούμε αν θα πάρει φανέλα βασικού στο φιλικό της Παρασκευής. Χθες ο Ντε Βινσέντι έκανε μέρος του κανονικού, είναι μια θετική εξέλιξη αυτό, μετράει αντίστροφα. Ο Ουζόχο μπήκε στο γήπεδο, χρειάζεται όμως αρκετό χρόνο, το πλάνο είναι μέχρι τον Οκτώβριο. Υπάρχουν κι άλλα μικροπροβλήματα, κόπωση, όμως δεν υπάρχει άλλο ουσιαστικό πρόβλημα. Το φιλικό με τον Απόλλωνα είναι δυνατό, προετοιμαζόμαστε και οι δύο για ευρωπαϊκούς αγώνες αλλά και για την πρεμιέρα».

Για το αν θα ταξιδέψει κάποιος στο Σαν Μαρίνο για να παρακολουθήσει από κοντά τους πιθανούς αντιπάλους: «Μας απάντησαν αρνητικά. Ζητήσαμε να έχουμε αυτή την διευκόλυνση αλλά η UEFA δεν το επέτρεψε. Αναμένουμε να δούμε αν θα είναι τηλεοπτικό».

Για τα μετεγγραφικά: «Παραμένει το ίδιο σκηνικό. Βλέπουμε ποδοσφαιριστές όμως πρέπει να δείχνουμε υπομονή. Κατά κάποιο τρόπο μπορεί να έχουμε πίεση χρόνου, αλλά έχουμε το ρόστερ θα αντεπεξέλθουμε στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Το μετεγγραφικό παράθυρο κλείνει σε δύο περίπου μήνες, ας μην το ξεχνάμε αυτό».

Για τον Σα: «Αν είναι δυνατόν να φτάσουμε στο σημείο να διαψεύσουμε σε αναφορές που μιλούν για προτάσεις, ακόμη και για παίκτες που δεν προτάθηκαν καν. Η κατάσταση έχει ξεφύγει φέτος. Αν γράφτηκαν 100 παίκτες, οι 95 δεν είχαν καμία σχέση».

Για τους Τάαμαρι, Ζαχίντ, Ιωάννου: «Διατηρούν συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ. Δεν έχουμε καμία συζήτηση με καμία ομάδα, ούτε από τους παίκτες μας έχει μεταφερθεί ενδεχόμενη πώλησης. Έχουμε διαμηνύσει σε όλες τις πλευρές ότι δεν μπορούμε να συζητούμε μετά τις 15 Σεπτεμβρίου».

Για τις προσθήκες: «Είχαμε έρθει σε συζητήσεις με διάφορους ποδοσφαιριστές, δεν έχουν καταλήξει και τώρα κοιτάμε άλλες περιπτώσεις. Το παζάρι ανοίγει, οι επιλογές αυξάνονται. Είναι θετικό αλλά δεν έχει φτάσει στο σημείο που οι παίκτες θα ρίξουν τις απαιτήσεις τους γιατί δεν έχουν άλλη επιλογή. Είναι δύσκολο για τις ομάδες. Δεν μπορούμε να παίζουμε με ψηλά κασέ γι’ αυτό και δείχνουμε υπομονή. Δεν υπάρχει περίπτωση με παίκτη που να πω πως είμαστε λίγο πριν τις μετεγγραφές. Θέλουμε να είμαστε προσεκτικοί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ