aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Δεν έχει κουνηθεί ούτε φύλλο, δεν είναι No1 ο Χάνι»

Πετεβίνος: «Δεν έχει κουνηθεί ούτε φύλλο, δεν είναι No1 ο Χάνι»

Για την απόφαση παραμονής του Πάολο Τραμετσάνι, το πλάνο προγραμματισμού του ΑΠΟΕΛ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και την περίπτωση του Ομάρ Χάνι μίλησε στο ραδιόφωνο του Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου των πρωταθλητών, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τις δηλώσεις που έκανε χθες ο Πάολο Τραμετσάνι και αναρτήθηκαν από το ΑΠΟΕΛ: «Οι δηλώσεις ήταν για να ξεκαθαρίσει ο κ. Τραμετσάνι τη θέση του κάνοντας και ανασκόπηση της χρονιάς αλλά και ποια η σκέψη του για την επόμενη. Είναι ένα κλασσικό παράδειγμα αυτό που έγινε με τον προπονητή και το ενδιαφέρον που προκαλεί, όπως και το γεγονός του ότι μεγαλοποίησαν τα πράγματα. Γενικά στο DNA του ΑΠΟΕΛίστα είναι κάτι που προκαλεί, σε σημείο υπερβολής, τριγμούς. Όταν συμβαίνει κάτι σε μια ομάδα είναι ένα, όταν βγει προς τα έξω είναι δέκα, όταν συμβαίνει στον ΑΠΟΕΛ είναι 100. Αυτό είναι κάτι φυσιολογικό, αφού έχουμε πολλούς παράπλευρους παράγοντες που τους αρέσει να συζητούν κάποια πράγματα που είτε ισχύουν είτε δεν ισχύουν. Πρέπει να λειτουργούμε ως καταλύτες για το καλό του ΑΠΟΕΛ».

Για το ξεκαθάρισμα με τον προπονητή: «Όσο αφορά το θέμα του ξεκαθαρίσματος, απασχόλησε την κοινή γνώμη. Εξέφρασε κάποιες σκέψεις ο προπονητής για το οργανόγραμμα, υπήρξε συζήτηση με τον sport director, πήραν αποφάσεις και προχωρούμε μπροστά. Η εντολή που έχουν από τη διοίκηση, είναι να χτίσουν μια ομάδα που να μπορεί να ανταπεξέλθει στην Ευρώπη. Να παραμείνει μεγάλο μέρος του ρόστερ, αφού αν θυμάστε, πέρσι κάναμε πολλές αλλαγές και μας στοίχησε. Πρέπει να είμαστε συνεπείς, να κρατήσουμε τα θετικά στοιχεία και να προχωρήσουμε».

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Λαφράνς από την 1η Ιουνίου

Τα τελευταία γεγονότα επηρέασαν τον προγραμματισμό; «Δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο. Ο προγραμματισμός προχωρεί κανονικά. Το ότι δεν προκύπτουν ανακοινώσεις δεν σημαίνει ότι δεν προχωρά ο κ. Τέτι. Ο προγραμματισμός είναι δύσκολος, όταν βρεις ποδοσφαιριστές που θέλει μια ομάδα και γνωρίζοντας ότι ο ΑΠΟΕΛ τους χρειάζεται, μπορούν να ζητήσουν άμεσα ψηλότερο συμβόλαιο από αυτό που αξίζουν, όμως προχωρούμε, και όπως είπα από την περασμένη εβδομάδα, μπαίνουμε σε μια περίοδο εξελίξεων. Έχουμε ανοικτά μέτωπα»

Για τους Καζού και Νατέλ, υπάρχει κάποια εξέλιξη; «Δεν έχω να προσθέσω κάτι καινούργιο. Είναι δυο παίκτες που μας ενδιαφέρουν. Έχουμε μπει σε συζητήσεις, φτάσαμε στο σημείο που δεν εξαρτάται πλήρως από εμάς η συνέχεια. Είμαστε στο στάδιο της αναμονής και πρέπει να περιμένουμε τις εξελίξεις. Αυτές θα πρέπει να προκύψουν πριν τις 20 του μήνα για να γνωρίζουμε πως πρέπει να προχωρήσουμε».

Πως έχει το θέμα του Ομάρ Χάνι; «Δεν έχει κουνηθεί ούτε φύλλο σε αυτή την περίπτωση. Δεν ξέρω ποιος και γιατί διαδίδει οτιδήποτε άλλο. Έχω πει από την πρώτη στιγμή, ότι μας ενδιαφέρει, ανήκει σε μια ομάδα ποδοσφαιριστών που έχουν προοπτική και έχουμε δείξει ότι έχουμε μπει δυναμικά σε αυτό το τομέα, να αγοράζουμε ποδοσφαιριστές ενισχύοντας την ποδοσφαιρική τους αξία. Από πλευράς του ποδοσφαιριστή υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και αν αυτό προκαλεί πίεση σε κάποιους να λέμε ότι έχουμε εξελίξεις. Δεν είναι η νούμερο 1 προτεραιότητα μας και από το ρόστερ και από υφιστάμενους στόχους. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι ανοικτό το κεφάλαιο με τον Νατέλ και πρέπει να δούμε τι θα γίνει».

Για την Γενική Συνέλευση: «Είναι κάτι το οποίο γίνεται κάθε χρόνο. Με την λογοδοσία του προέδρου της εταιρείας. Παρουσιάζονται οι οικονομικές καταστάσεις, οι οποίες πλέον έχουν γνωστοποιηθεί από την ομοσπονδία και θεωρώ ότι θα γίνει μια εποικοδομητική συζήτηση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ