aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Δεχθήκαμε γκολ που δεν τα δέχεσαι ούτε στην προπόνηση»

Πετεβίνος: «Δεχθήκαμε γκολ που δεν τα δέχεσαι ούτε στην προπόνηση»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος, μίλησε στον Active και την εκπομπή «Passing Game», για την βαριά ήττα 4-0 από τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ, αλλά και για την κριτική που ασκείται από τους φίλους της ομάδας.

Για τον αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα σχολίασε: «Ο Απόλλων λειτούργησε άψογα στο transition και επιτέθηκε με απόλυτη ευστοχία απέναντι σε μια τραγική αμυντική λειτουργία. Κάποια γκολ, όπως του Γιάκολις, δεν πρέπει να δέχεσαι ούτε στην προπόνηση. Δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα από μία ήττα. Η ομάδα προσπάθησε, αλλά δεν μπορούσε να επανέλθει στη συνέχεια απέναντι στον Απόλλωνα που έκανε χθες το απόλυτο παιχνίδι. Είμαστε μια ομάδα που ξέρει να ξεπερνά τα προβλήματα της. Θα πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη την Τετάρτη κόντρα στον Απόλλωνα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φ. Κωνσταντίνου: «Έμμονη ιδέα του Απολλωνίστα η κατάκτηση του τίτλου»

Για την κριτική των φίλων της ομάδας είπε: «Αλίμονο να μην γινόταν κριτική, για αυτό είπαμε ότι μας προσβάλλει το αποτέλεσμα. Οι ήττες του ΑΠΟΕΛ δεν είναι σύνηθες φαινόμενο, αλλά πρέπει να βλέπουμε και τις δύο όψεις του νομίσματος και ο κόσμος ξέρει ότι θα δουλέψουμε για να αλλάξουμε τα πράγματα. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο ξέρουμε ότι μπορούν να συμβούν τέτοια αποτελέσματα και τα έχουμε πετύχει και εμείς εις βάρος άλλων ομάδων και ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ είναι αρκετά ώριμος για να καταλαβαίνει την ποδοσφαιρική πραγματικότητα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρίτο ημίχρονο: Της τεσσάρας το ανάγνωσμα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ