aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Χάλια…»

Πετεβίνος: «Χάλια…»

Ραδιοφωνικές δηλώσεις για τη φιέστα του ΑΠΟΕΛ το περασμένο Σάββατο, για την προπώληση και τα αγωνιστικά νέα ενόψει του επικείμενο αγώνα του τελικού του κυπέλλου με την ΑΕΛ, και για τα θέματα προγραμματισμού, έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου των «γαλαζοκιτρίνων» Νεκτάριος Πετεβίνος.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95,0 τόνισε πως για τη φιέστα «Θέλαμε να αποτυπώσουμε τη θεματική ενότητα της επίτευξης του πολύ μεγάλου στόχου που ήταν η κατάκτηση του 7ου συνεχόμενου πρωταθλήματος», ενώ για τα αγωνιστικά ενόψει ΑΕΛ, είπε πως «ο μοναδικός παίκτης που θα είναι απών είναι ο Σάββας Γκέντσογλου».

Ερωτηθείς για την προπώληση, τόνισε χαρακτηριστικά: «Χάλια. Αυτή τη στιγμή ως ΑΠΟΕΛ έχουμε προπωλήσει 3300 εισιτήρια. Βεβαίως ξέρουμε ότι τις τελευταίες μέρες η προπώληση μεγαλώνει όμως δεν ξέρω που μπορούμε να φτάσουμε. Θεωρώ δεδομένο ότι ο τελικός του κυπέλλου θα είναι η αποτύπωση για το τι συνέβηκε σε ολόκληρη τη χρονιά».

Τέλος, δεν είπε τίποτα περί προγραμματισμού, ξεκαθαρίζοντας πως «δεν θα υπάρξει κάτι πριν από την Τετάρτη. Την ίδια ώρα εργάζονται οι υπεύθυνοι για να μπορέσουν να κλείσουν τις εκκρεμότητες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ