aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Μπορούσε ο διαιτητής να σφυρίξει πέναλτι, αυξήθηκε ο χρόνος παιχνιδιου»

Πετεβίνος: «Μπορούσε ο διαιτητής να σφυρίξει πέναλτι, αυξήθηκε ο χρόνος παιχνιδιου»

Την άποψη πως με την κάθοδο των ξένων διαιτητών έχει αυξηθεί ο καθαρός χρόνος παιχνιδιού στους αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος και έχει αποβληθεί σε μεγάλο ποσοστό η προκατάληψη εξέφρασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ. Ο Νεκτάριος Πετεβίνος μιλώντας στο ραδιόφωνο του Sports1 επεσήμανε πως θα μπορούσε ο διαιτητής του ντέρμπι με την Ομόνοια να σφυρίξει πέναλτι τουλάχιστον στο χέρι του Λανγκ στο 28’, όμως υπογράμμισε πως αυτός δεν ήταν ο λόγος που οι γαλαζοκίτρινοι δεν κέρδισαν τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Διαβάστε επίσης: Πετεβίνος: «Όταν ακούμε άλλες ομάδες να το λένε, ο ΑΠΟΕΛ τι να πει;»

Η σχετική τοποθέτηση

«Δεν μας αναγκάζουν λόγω της προκατάληψης. Εμείς νιώθουμε πως τουλάχιστον στην πρώτη περίπτωση με το χέρι του ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας μπορούσε ο διαιτητής να σφυρίξει πέναλτι. Σίγουρα δεν είναι αυτός ο λόγος που δεν κερδίσαμε. Το λέω και το επαναλαμβάνω γιατί έχουμε πει πάρα πολλές φορές ότι τα λάθη θα γίνονται και με τους ξένους. Κανένας διαιτητής δεν είναι αλάνθαστος. Το θέμα είναι η διάθεση που βλέπεις κάποια πράγματα. Ευτυχώς σε αυτό το κομμάτι έχουμε βελτιωθεί αρκετά και θεωρώ ότι βλέπουμε και καλύτερο ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι θα ήταν ωφέλιμο οι υπεύθυνοι οι οποίοι μετρούν τον χρόνο παιχνιδιού, να μας πουν αν έχει αυξηθεί ο χρόνος στα παιχνίδια που έχουν έρθει ξένοι. Αυτή την εντύπωση έχω. Απ’ εκεί και πέρα το πιο σημαντικό είναι ότι έχει αποβληθεί σε μεγάλο ποσοστό η προκατάληψη. Αυτό είναι βοηθητικό. Όμως λάθη, συγγνώμη, αλλά υπάρχουν. Επαναλαμβάνω θα μπορούσε να σφυριχτεί τουλάχιστον ένα πέναλτι για τον ΑΠΟΕΛ στη φάση του πρώτου ημιχρόνου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ